Moznost levneho ubytovani po cele CR - viz. clanek na GeoKladno http://geokladno.cz/ubytovani-u-vojaku/ . Treba se nekomu tato informace bude hodit.
Byl jsem ubytovaný u vojáků rok, a bylo to neidražší ubytování který jsem zažil.![]()
Osobně jsem spal v Čáslavi, Hradci Králové a Bechyni. Ceny bezkonkurenční, čisto,teplo a když i manželka byla spokojená, tak to už je co říct. P.S. ona je hrozný pedant na čistotu.![]()
jj, ubytovani u vojaku je vpohode
ciste se to fakt udrzuje.
A aj slevy maju dobre ![]()
Jen blbněte
Asi jste neviděli Muzikál Hair
![]()
Díky za info,někdy se to bude hodit.
ZITRA jedem do plzne, tak se tento tip nesmirne hodi!
Tam jsem byla taky na vojenské ubytovně. A v pohodě. Uklízíno bylo, voda teplá taky tekla a dokonce byla i malá kuchyňská linka na pokoji s vařičem. A navíc v okolí je plno kešek.
taky pozitivní zkušenosti - prostějov, chrudim
Děkuju za info, taky jsem o téhle možnosti nevěděl a věřím, že se mi hodit bude.
Edit: Ty ceny, co se ta udávaj, jsou za osobu nebo za pokoj?
Ubytovani u vojaku uz asi ne. Sam jsem vojak z povolani a znam to. Od 1.1.2011 ma vsechny ubytky na starosti Sprava voj. bytoveho fondu a ta na tom komercne pekne ryzuje (www.svbf.cz - je tam i seznam ubytoven). Napr. ted o vikendu jsme kesovali serii Pedal, Letadlo apod a bydleli jsme na ubytovne v Bucovicich. Ja jako vojak jsem to mel za 104, ale ostatni komercne za 250!. Nic moc ta cena
Taky hlásím pozitivní zkušenost, tentokrát z Pardubic během akce s Lidlenkou 28.10. Kdo se potřebuje akorát někde umýt, nabít baterky, telefony, GPS a čert ví co + slušně vyspat je to v pohodě, Intercontinental nečekejte a cena byla taky přijatelná (narozdíl od pardubických hostelů).
Jenom pro poradek, davam URL primo na web tech vojaku, kde se to tyka kategorie 1 (civil).
Škoda. V Boleticích je to jen pro vojáky. Když je to v teoreticky stále uzavřeném prostoru, je to logické. Ale hodilo by se to tam. Vojáci to chtějí trochu uvolnit, tak uvidíme.
Ruzne ubytovny jsou ruzne drahe, koukam, ze Strakonice se od predlonske zimy drzi na 150,-. Tam bylo ubytovani luxusni, hlavne proto, ze o dve patra vys bydlel Haca s veskerym vybavenim na vareni, tak jsme to meli s veceri a snidani
Ale jinak se tomu taky nedalo nic vytknout, cista postel, tepla voda, povleceni, rucnik.
No na ME v Olomouci se to možná bude hodit. Dík za info.
ty bucovice jsou holt moc nóbl - ostatne tam pisou, ze je to pro sluzebni cesty ![]()
treba praha v podbabe 170kc na triluzkaci - to zni dobre.
pro haggaeus: Strakonice mám taky za sebou. Celkem bez problemů, poloha uprostřed města, takže se to dobře lovilo.
Na voj. ubytovně je to pořád v pohodě, zatím nemám žádnou špatnou zkušenost a to jsme byli už, snad si vzpomenu na všechny, v Jindřichově Hradci, Brně, ta byla fakt dobrá, Strakonicích, Plzni, Českým Krumlově a Praze. Víc si jich nepamatuju. Poměr cena/výkon je zde skutečně dobrý. Pokaždé, když někam jedem, tak se dívám jsetli je tam voj. ubytovna a podle toho se vybere místo. Platit v předraženém penzionu skutečně
odmítám.
Ještě je dobré se podívat na koleje vysokých škol, ve velkých městech je taky pronajímaj za dobrou cenu. Je to taková alternativa k voj. ubytovnám.
mne docela zaujala ta Praha… jednolůžák za dobré peníze… na koleji bych musel přípaně platit volné lůžko… to už se mi jindy vyplatilo jet domů a druhej den přijet znova…
Mě zaujalo zařazení Liberce do Ústeckého kraje :o
Dokud účtovali jen obsazená lůžka, tak jsem to používal. Letos začali účtovat celý pokoj, a to už se mi, pokud jedu sám, vyplatí poohlédnout po něčem jiném. Ale jinak moc fajn, pokud nehledáte luxus, ale místo k přespání.