Ubytování v Harrachově? - Kam složit hlavy?

Ahoj!
Chystáme se vyčistit Krkonoše i Jizerky od těch zajímavějších multin a potřebovali bychom vyřešit jednu noc kdy nebudeme v horách, proto jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemáte tip (ideálně vyzkoušený :)) na nějaký hezký hotel/pension kde by nebyl problém domluvit ubytování jen na jednu noc… asi čím víc tipů, tím líp - nepočítám, že budou mít v sezóně všude volno…

Všem díky moc!

Mrkněte na www.slevin.cz, jsou tam denně nabídky na ubytování - někdy i na jednu noc za nižší ceny. Každopádně, i když je sezóna, na dost hotelech a penzionech je k vidění Zimmer frei. Anebo poslat poptávku na www.aaapoptavky.cz - to se mi taky docela solidně osvědčilo. Případně mám šikovnou paní, která mi hledá různě ubytko a to zadarmo, můžu poslat její mail, pokud by byl zájem.

Zkus se zeptat macek10.

V této lokalitě jsme vždy bydleli v Kořenově (kousek od Harachova, ať autem tak lokálkou), penzion Zelinka a naprostá spokojenost. Velmi vstřícní lidé.
http://korenov.hyperlink.cz/zelinka/

Maaacou zmiňovaný Macek10 je kačerka přímo z Harrachova, velice milá a vstřícná, poradí Ti, eventuelně ubytuje.
Mám i číslo na její mobil.:wink: