Zdravím,mám problémy s přihlášením na gc.com. Už dvakrát mi nešlo přihlásit kvuli udajně špatnému heslu. Dvakrát sem si ho změnil,pamatuju si ho ale když se to stalo podruhé tak jsem ho i napsal.Dnes se to stalo potřetí,prostě se nepřihlásím a o nové heslo si nemužu zažádat,protože mi přijde do mého emailu uvedeného na gc.com a já se najednou dneska nemužu přihlásit ani do něj.Prosím o radu co s tím
Kmoda: a nepletes si heslo z GC.cz na GC.com ci naopak?
Take je mozne (pokud mas v heslu i cisla), ze sis omylem vypl na klavesnici Number lock…
Nedostanes se do mailu ani v pripade, kdy si heslo napises napr. do notepadu apod. a pak zkopirujes do prihlasovaci heslove kolonky?
Hesla si nepletu to fakt ne. Napsal jsem si o nové heslo k emailu na Seznamu,zadal jsem vše co chtěli pro kontrolu že je muj ale jak je znám,napíšou že to nesouhlasí a mam po emailu a i po účtu na gc.com a skončíme
Když máš tedy hesla 100% správně, používáš i správná přihlašovací jména? Pravděpodobnost, že by se proti tobě spikl Groudspeak a Seznam je velmi malá.
přihlašovací jméno správné,navíc když ho začnu psát tak mi ho to nabídne jako jediné a vždy jsem se s tím přihlašoval
Kmoda: co pouzivas za prohlizec? A nepouzivas nahodou ulozene hesla?
Zkus se přihlásit z jiného kompu.
Tak snad vyřešeno. Kolega se na muj email přihlásil tak jsem to zkusil na mem počítači z jineho uživatelského účtu a email jde. Na gc.com i emailu jsem změnil hesla tak snad bude klid
Obnova systému do bodu kdy to šlo aspoň na seznamu, potom AdAware a Antivirová analýza kompletně všech disků.
Mno, krom toho, že mě napadá, jestli nemáš v zasměstnání co na práci, a proč dáváš své heslo kolegovi, dozvíme se odpověď, čím že to vlastně bylo ?