Uchycení cache v tunelu

Dobré odpoledne,
rád bych se vás, jako geokačerské komunity zeptal, jak byste řešili přichycení cache (regulárky) v kanálu, který je z 1/4 zatopený. Ideální by bylo přichytit ji na strop. Celý kanál je betonový a já si moc nevím rady. Má někdo nějaký nápad nebo mám jít hledat jinou skrýš? Předem děkuji

nejsem si jist, zda by ti chodili kačeři do kanálu kde se budou po kolena brodit… fekáliema

To jsou právě ty Legendy. :smiley:

Ne, to jsme si špatně rozuměli :slight_smile: Voda je tam čistá, není to ani vlastně kanál je to spíše takový tunel pod mostem pod kterým teče voda :slight_smile:

Zhora prilepiť kus železa a na ňho primagnetiť cache.

ura ura… jdu montovat krabici do septiku :smiley:

To jsem právě nechtěl. Bojím se, že by neopatrný kačer mohl hodit celou lock&lock regulárku do vodičky. Ne, že by ji to ublížilo, ale mohlo by :smiley:

tak si vem s sebou aku vrtačku a vhodný vrták, hmoždiny a šrouby a… zbytek snad zvládneš

lepidlem zn. Mamooth (lepí se s tím kovové kotvy do betonu např právě v kanálech) tzv. Chemická Kotva výrobce udává životnost spoje cca 50 let. nalep tam kus oceli a pro jistotu ji potom ještě natři Hammeritem(ne ve spoji!) pak použij klasický magnet pro uchycení keše :wink:

a udělej tam voko a keš přivaž na lanko :slight_smile: potom si ale polož otázku: Má to vůbec cenu?nebudu tam každý druhý den chodit na údržbu? Dej tam na strop souřadnice a pixlu dej jinam.

To mě taky napadlo, ale vzhledem k tomu, že je to mysterka, tak se mi to už zdá trošku překombinovaný. Navíc nechci cpát další regulárku do lesa…

zeptej se sám sebe, musí to být mysterka?
copak dnes už nikdo neumí udělat hezkou a klidně složitou multinu?

Ano musí to být mysterka, neboť se v jejím průběhu rýsuje a tím pádem to myslím nemůže být multinka :frowning: Radši bych ji taky udělal jako multinu, ale to asi nepůjde…

Jeste chvilku a zamknu to. Bud k tematu jak uchytit krabici nebo vubec!

Mám svoji pixlu na Labi. už se tam nekomu podařilo že mu pixla spadla do vody. normálně si ji nadešel,vlezl do vody,odlovil znova a vrátil zpátky :smiley: tož asi tak ogare a víc bych to neřešil.
Jo je magnetická a bez lanka.

Napadlo mě, že bych tam třeba dal +/- 6 skob, který bych přilepil lepidlem a cache pouze "zasunul" do takto vytvořeného pouzdra

můžeš udělat třeba plechovou(plastovou) kapsu ale pokud nebude na dostatečně dlouhým lanku tak je jedno jestli bude na magnetu nebo v kapse…logovat se bude až v Hamburku. Zkus zvážit řešení štítku se souřadnicemi a keše mimo vodu. Terén ti tak jako tak zůstane(4?)

Jo, ale nejde mi ani tak o ten terén. Klidně bych chtěl i míň drastické umístění, ale už tak je docela těžké se dostat k těm finálním souřadnicím (obejít 8 stagí a pak si dlouho hrát s pravítkem). jde mi o to, aby krabka byla co největší a já měl jedno místo vyhlídlé, ale nakonec jsem zjistil, že se tam občas schází mládež a geokačeři by tam taky nebyli nejnenápadnější :frowning:

8 stages a pak geometrie a ještě toto? co tu keš pridelat úplně na pevno?protože víc ztížit to už nemůžeš >blici smailik< :smiley:

Ty stage jsou lehké… přijdeš zapíšeš jdeš dál. Navíc celková trasa mezi nimi je asi 2 km… (Kids friendly) a geometrie není těžká…