Ukol pro coin

Ahoj, vytahl jsem z kese:
Bartolomejuv GC
… ma v ukolu mise, ze by rad do kesi spojenych se jmenem Bart, Bartolomej, Bartolomeo a pod…
Zkousel jsem vyhlodavat kese se jmenem, ale nemam sanci se v nich zorientovat… :frowning:
Poradite nekdo jak najit kes, ktera by dobre odpovidala ukolu? …
Muzu ho, tak jako kacer prede mnou prsknout do nejake jine "svate" kese, nebo TBhotelu, ale chtel bych zkusit najit nejakou to "Bartovou…" :wink:

Dik z apomoc!

No asi jedina keska ktera ma neco spolecneho z Bartolomejem(a kterou znam:D)je tato[cache]GCW21Q[/cache]

V Praze máš třeba [cache]GC12102[/cache], ale určitě je důležité aby coin putoval a tak když se ti nebude dařit, můžeš ho dát do jiné kešky, případně na event přinést. Coin asi není nutné dávat do TB hotelu…

A co naše místní geniální miminko?

www.geocaching.com/profile/?guid=6c74bd86-0c69-43de-9439-d31ceec7036c

To je vosk ???

Diky za rady… do Plzne se ted bohuzel nechystam, behem tohohle tydne se zkusim urvat a zajet do Kyji a vmacknout ho do mikro krabky a paxe uvidi…

To Kolombo: zaloz kes co se bude jmenovat Bartova kes a te GC putuje do LBC.. :wink:

splneno! .. :wink:
udelal jsem si vylet do Kyji… :wink:
diky za pomoc…:slight_smile:

Ted mam dalsi podobnej "spek" .. .:slight_smile:
prsknu ho nekam… nekam… do urcenych mist se nechystam… tak at ho nekdo posune dal…

To je taky pěkný kousek. Jen se divím, že to autor neudělal na flashku, tohle se bude těžko někam schovávat…

prsknul jsem ji do BozihoHrobu
a v pohode .. :wink:

No, ale nejlepší by bylo ho dát na ty cache, kam má putovat.. Chápu, že tam třeba někdo nejede, ale docela mě zaráží, že jsem ho dal na Lipnici, kde začínal, pak se dostal na Moravu, kde tam není pro něj úkol, potom do Prahy a skončil za Prahou.. Docela mě to zaráží, ale doufám, že se pohne dál..

jo, tak to je tezky, zejo…
kdyz mu das takovyhle pomerne narocny ukol… Kdyz podivas na mapu odkud a kam sel, pripadne na lokace kaceru kteri ho posouvali, tak je ti jasny, ze ted kdy se dostal od Lipnice za Prahu to nebude mit s navratem jednoduche…
uz samotne CDcko me prekvapilo, natoz pak jeho ukol…:o
zkousel jsem hledat na GC.com slovo "hudebni" … jen si to zkus abys vedel, kolik takovych kesi je… pak nejake "tematicke" dosazitelne v okoli do kterych by se veslo… no a nakonec jsem ho prsknul do prvni dalsi kese kterou jsem nasel… asi jako ostatni kaceri prede mnou! B)

Kdyby ses podíval na zadní stranu toho CD, viděl bys, kam má putovat..

myslis kdyz jsem ho vyndal z kese v lese?

To jsem se samozrejme dival… a mel jsem ho tam nechat valet? TB maji preci cestovat! Tak nechapu proc se cilis, ze ho lidi posouvaj!!

mozna si jeste precti log kaceru, kteri ho tam ulozili!.. :wink:

Já se nečílím z toho, že putuje, jen říkám, že mě zaráží, že putuje jiným směrem:):slight_smile:

Kdyz clovek posle TB s tak specifickym ukolem, tak by se mel pripravit na to, ze bud:
bude cestovat i tam kam nema
nebo
ho kazdy necha lezet v kesi a da jen discovered.
Pokud chce clovek dodrzet pravidlo ulozeni TB do ctrnacti dnu a dela taky neco jineho nez geocaching, tak proste nemuze vzdycky vyhovet prani ownera. Tak aspon doufa, ze ten dalsi kacer ten TB posune do lepsi kese.

To chápu.. Hold co se dá dělat.. Doufám, že tam dojde..

Myslím si, že pro TB/GC je daleko vhodnější když putuje (i do keše mimo úkol), než když leží na místě a majitel vůbec neví, co s ním je. Z vlastní praxe můžu říct, že málokdo diskoveruje TB/GC v kešce.

to je fakt

Každý pohyb GC/TB je signál že žije a že možná bude mít větší šanci splnit svůj úkol :slight_smile: Pokud nebude nějaký dobrý kačer jako u jednoho TB co mám u sebe, co ho přivezl ze Španělska těsně před splněním mise do Prahy :smiley:

No, asi celkově tak 30 - 35 (myslím těch hudebních cachí, jako i slova bez toho "hudební")

To mě bohužel leží už měsíc a půl v kešce a dva poslední co ji před měsícem našli si ho jen discovernuli.Ale zas nadruhou stranu jeden měl 8 nálezů a druhej 18 , tak je to možná dobře.