pred tydnem jsme zalozili nasi druhou kes (GC214J0), dost jsme si s umistenim i schrankou pohrali, vcera jsem ji poslal ke schvaleni a byl na kontrole a vse OK. Dneska probehlo schvaleni a publikace - tesil jsem se na prvni FTF logy a misto toho studena sprcha - info od FTFkaru ze kes tam neni a misto ktere jsme k tomu vybrali je totalne zdemolovany
Vzhledem k tomu ze to byla celkem velika schranka nabita dareckama nas to dost stve. Ted vubec nevime,jestli se pokouset obnovit na stejnem miste, nebo dat kesku jinam… Do jake vzdalenosti od puvodnich souradnic se muze keska presunout? Urcite to bude asi chtit provest zmenu velikosti ze jo?
161m
Určitě dát jinam, místo už je prozrazené a nelze vyloučit zničení i v budoucnu.
Pokud vzdálenost od původního místa je větší než 161 metrů, musí to povolit Reviewer, ale to by myslím neměl být problém.
Ahoj, bohuzel smutna zalezitost. Casto se stane, ze misto ktere roky vypadalo nedotcene, najednou jak "napotovru" ceka nejaka zmena, nebo se ji dotkne neco necekaneho .. tak uz to chodi, to je zivot.
K dotazu posunu: Pokud vim dobre, ty sam muzes provest zmenu vychozich souradnic v listingu max do 161 metru (da se ale posouvat myslim v drobnych krocich na nekolikrat), nad tuto vzdalenost uz by to byl velky posun, ktery je nutno provest skrze reviewera.
Jakykoliv posun je totiz dobre zvazit, aby nevznikla kolize s jinou kesi.
Sin
a je lepsi to dat radsi na uplne jine misto (treba 2km daleko) nebo tomu dat jeste sanci tady?
Ahoj, na Mníšku je keší málo, takže s pomocí reviewera bez problému posuneš kešku trochu dál.
Hodně štěstí!
Myslim, že změna bez schválení neni do 161m, ale rozhodně míň. Pokud bude keš od té sousední právě 161m a posuneš ji o 140m směrem k té sousední, jsou v kolizi už dost. Ten limit byl myslim o dost menší.
limit je 161m,v týdnu jsem keše posunovala
diky vsem za rady, dame schrance pobliz jeste jednu sanci. V tom nastvani a smutku nas napadlo neco, co bude lepsi nez to puvodni ![]()
Držíme palce, na vaší první keši jsme byli a stála za to (moc pěkné schovky).