Ukradená keš?

GC1B3J8

Včera založená, dodnes nevyřešená, včera ukradená. "Zloděj" se jak se zdá podle totohle zápisu zaregistroval dnes na gc.com a dokonce i "vtipně" zalogoval. Jsem zvědav, co se z toho vyvine.

archivované zápisy nejsou přístupné

Protože už je owner smazal :frowning:

Tak jsem hoď watching toho logu, co ti přišel mailem.

ja jsem to cetl, bylo tam neco jako

krokodylecek (found 1)
nasla jsem svoji prvni. vezmu si ji domu, abych se s ni vyfotila se svyma kocickama a za par dnu ji vratim.

vzhledem k tomu, ze autori kese jsou "radimecek a krokodylek", myslim, ze je malo pravdepodobne, ze ten kdo ukradl pixlu je ten stejny, kdo psal log. tipuju, ze ten log na netu byla jen legrace.

Tak myslim, ze je nacase abych se vyjadril, kdyz tady vzniklo toto tema… :wink: Dlouho jsme patrali, kam placnout co nejvetsi kes do centra mesta, aby byla motivaci pro odlov a rozhodila povesti, ze ve mestech jsou jen mikra. Misto jsme nasli, krasne, ciste, pristupne, celkem mudlovzdorne az jsme se divili, vse podle planu avsak hned prvni den zmizela, sam tomu nemuzu uverit.

Tedy ten log byl vtip, a rekneme ze pravdepodobne parodie na jiny log k TB [tb]TB11VM5[/tb] z Dolu Michal [cache]GC1AFGQ[/cache]. :smiley:

Vzhledem k tomu, ze jsem nechtel mast dalsi kacery, tak jsem jej smazal a ted koukam na gc.cz a hele tema. :smiley:

Co se kolem téhle "keše" děje, to je neskutečné :slight_smile: Blbější keš snad ani není :slight_smile: Viz logy

Asi som natvrdly, ale vysvetli mi niekto prosim podstatu toho vtipu? Ja to nejak nechapem.

Tak jsem si to pročítal, snažil se najít pojntu a bohužel ji nenašel. Na tuhle keš bych asi nešel i když ba Cresu je krásně… Jestli chtěl autor ochránit nějakou velkou pixlu v Ostravě, tak to mohl udělat lépe.

To drobik: Vtip to byl v tom, ze jsme si s Krokodylkem pujcili z vlastni kese TB, abychom splnili goal a pak jej zpatky vratili (sice po tydnu, nebot nebyla vhodna prilezitost, ale na kesi nikdo nebyl a pochybuji, ze by TB byl motivaci pro navstevu), nedomnivam se, ze by to melo byt nejak proti pravidlum, nebo kacerskym mravum. Necht me nekdo opravi, mylim-li se.

Co se na kesi deje je zrejme jen otazkou pristupu kaceru (s trochou nadsazky: "logy rikaji, ze to nejde, tak to nejde" ), skoda, ze se to induktivne prenasi dale. No, doufam, ze uz ulozeni cache je dostatecne mudlovzdorne, coz by melo zajistit ochranu (i pres pochybnosti).

Nicmene, stale nemam padny duvod k tomu, abych prohlasil, ze kes nelze vyresit. Pokud mi jej nekdo poskytne (a uz se opakuji, ale konstruktivni metodou) milerad si necham poradit a zmenim zadani, pripadne pridam ci zmenim napovedu.

Doufam, ze to nezajde tak daleko, aby to vzbuzovalo pozornost reviewru, uz tak maji sve prace dost…

BTW: Na Cresu je krasne (muj druhy domov), hlavne tam nikdo nejezdete, at se vam tam nezalibi. :smiley:

Zapoměl si Radimečku zmínit že si je ke keši musel dokopat i s fotodokumentací :slight_smile:
Pokud je to městská regulerka a s určitým tématem, šikovní kačeri ji můžou najit třeba BF.
A co se týká tvého půjčení TB na několik dnů, to kdyby dělali všichni…
Až polezeš kvuli zajímavému TB či GC do kopce a najedeš několik km zbytečně, to tě asi vytočí, viď ? Já jen aby sis na to nezvykal. Stejně jako na logování spoluzakladatele a jiné tvé a krokodýlkovy kuriozity :slight_smile:
Teď pláčeš zde ?

Hm, uz me nebavi opisovat odpovedi, odkazuji se tedy na logy dane kese. Takze tak asi. No flame. :slight_smile:

Btw: TB jsme regulerne zalogovali a na kesi behem te doby nikdo nebyl.