Nedávam tomu žádnou šanci, ale kdyby přece jen náhodou. Včera mi někdo na Praze 8 v ulici Březiněveská za Katastrálním úřadem vykradl auto. Škoda docela velká, ale co mě štve nejvíce, že jsem si tam nechal GPS Garmin Oregon 450. Blbec jsem to na těch 20min risknul a oběd se mi prodražil.
Kdyby náhodou někdo někde zahlídnul v bazaru, zastavárně nebo něčem podobném tento typ s lehce ťuknutým displejem v levém horním rohu za podezřelou cenu, byl bych vděčen za jakoukoliv informaci.
Předem díky ![]()
No jo, za blbost se platí a za vlastní obzvláště!
@
Držím palce, ať se ta strojovna někde objeví!
Oli
nejsi sám kdo tak dopadl…
přišel jsem takhle o magellana triton 1500 … ale nenechal jsem auto bez dozoru jen sem si dovolil na benzince obejít auto a zkontrolovat žárovku a byl jsem bez… grrr
ani sem toho chmatáka nezahlíd a došlo mi to až po 30 km od benzinky…
njn život je boj…
držím palce aby se našla B)
No aspon, ze jsi nenechal valet batoh na chodniku.
Takhle to tvoje vina nebyla a nikdo te tu nezacne sjizdet.:D:D:D
Tak timhle mu opravdu pomuzete :-/
koukni na bazary na netu.
chodej k nam obcas na prodejnu cajti, kdyz nekomu ukradnou navigaci a on uda ze mela hodnotu 15000,- a je to nakej garmin nuvi 200 a tak.. a jednou tak koukam na nakyho tomtoma a cirou nahodou nekdo v bazaru takovyho nabizel, a byl taky tusim z hk kraje, ne-li stejnyho mesta.
rikam, ze ten typek prodava jeste naky veci, a policajt zalovil papirama a zjistili jsme ze jsou vsechny z jednoho vykradenyho auta nakyho remeslnika.
jako husty, policajti meli popis jako bruska s ryhou na leve strane od vypinace atd.. a vse podle fotek sedelo ![]()
nejakej Michal a telefon.
asi za dva tejdny se policajt zastavil na pokec, ze ho teda chytli.
Nejsem sice zběhlý v chůzi po bazarech, ale mám takový pocit, že jetá navigace se zde za bůh ví jakou cenu vykupovat ani prodávat nebude, s s lehce ťuknutým displejem už vůbec ne.
Tím chci říct, kolik je to v tomto případě podezřelá cena ?