Ukradli vám cache?

V poslední době jsem několikrát obnovoval svoje ukradené cache. Více jak rok se mi nic neztratilo a v poslední době v mém rodném městě jsem měl poškozené bone ukradené 3 ze 4 svých keší. Skoro jsem měl pocit, že je mezi námi geolupič. Jaké máte zkušenosti s krádežemi keší. Nemyslím, těch exponovaných, ale třeba těch, které jsou uprostřed lesa v pařezu s stejně se ztratí. Toto téma by mohlo být i v příští anketě.

Ukradli mi 1, 2, více keší atd…

No, klepám na dřevo, zatím žádnou. :slight_smile:

Zadna se zatim neztatila, za to me prekvapilo, ze u 4 hvezdickove mysterky zmizel logbook a par hracek (GC ani TB ve schrance nebyl)
dve hracky zustali, zbytek je fuc neznamo kde
dva posledni kaceri vratili schranku v poradku

je to normalni?

Taky mám za sebou pár obnovených kousků. Bohužel s tím asi moc nenaděláme, jedině tak MICRO nebo MYSTERKY.

Mou cache Malá Svatá celkem pravidelně kačeři nacházejí mimo úkryt, jen vyndanou, ale neotevřenou a v pořádku :o Dvakrát už jsem měnil souřadnice, ale stejně je zase venku. Skoro podezřívám nějaké zvíře, ale - proč by to proboha dělalo ? :smiley:

Já už měl kešky ukradené tolikrát, že jsem to přestal počítat :@
Samozřejmě často je to prostě jen smůla, náhoda, že mudlové krabičku naleznou, ale stále častěji to bývá i chyba cacherů - nejsou dostatečně opatrní, nekouknou se, zda je nepozoruje nějaký mudla (zvlášť nyní, kdy se GC dostává do všeobecného povědomí, je téměř každému jasné, že "ten podezřelý člověk, co se hrabe v bordelu" je cacher) a nebo nedostatečně kešku ukryjí a ta je pak snáze nalezitelná :frowning:

Znám pocit, kdy po zalogování schovám logbook do kapsy, ať nemokne, dělám pořádek, kouknu na hodinky, zjistím, že musím stihnout autobus a… a pak jedu až tím dalším :smiley:

Ukradená keška není nic zvláštíního :@ Především ve městě mikro mají životnost měsíc, dva a pak je nutné obnovovat… Kupodivu jsou i kešky, kde je stále ještě původní krabička od jejího založení před více jak rokem :stuck_out_tongue:

Unikátní případ se nám ale teď stal na Trnkovi, kde někdo ukradl lock lock krabičku a vše ostatní sesypal do sáčku a schoval na původní místo :slight_smile:

Na mojí cache také někdo odnesl pouze logbook a všechny věci nechal na místě uschované jako před tím…tak nevím,a hlavně nechápu,proč někdo ukradne sešit za 15,-Kč,který má x listů popsaných…

sobikovi: tak to si někdo pořídil novou krabičku na svačinu :smiley:

jj, asi jo :smiley: Ale byl bych radši, kdyby to byl začínající nemajetný kačer a chtěl založit nějakou pěknou svoji kešku :wink:

Tak moc unikátní to není, už jsem slyšel o případu kdy někdo nahradil ammobox plastovou škatulí… :frowning:

Mne se zatím nic neztratilo, moje cache mají kolikrát problém najít cacheři, nato pak mudlové … :smiley:

Z mých dvou (obě v lese mimo cesty) se ztratila zatím jen jedna a i ta tam vydržela asi rok a půl. Takže zatím dobrý.

Mimochodem, na fórech Groundspeaku jsem před nějakou dobou četl o případu, kdy cacher dorazil k místu úkrytu cache a tam uviděl výjev jako na vánoce - pod smrčkem bylo naskládaných 11 (!!!) cachí, všechny byly kompletní, s logbookem a s travelbugy i coiny, všechny se ztratily cca rok před nálezem. Takže neplačte děti, ony se ty cache zase najdou!! :smiley:

Jenom by mne zajímalo, jaký obraz si o nás lidech udělali ti mimozemšťani co ty cache zkoumali… :smiley:

No zatim jsem zaznamenal asi 4x ukradeni cache, coz pri fungovani 16-ti cache po prumernou dobu 3 let beru jako uspech. Zatim jsem nemusel ani jednu cache presouvat nebo rusit :slight_smile: . Obcas mi nejakou najde mudla, ale zatim se jen zapsal a ulozil zpet (krome tech vyse uvedenych).
Jednou jsem cetl log na me cache, kdy geocacher videl zlodeje me cache, ale z dalky, tak nemohl zasahnout. Zlodej z cache vybral logbook a zbytek zahodil na chodnik, nic krome toho logbooku se neztratilo :o :o :o .

Ty logbooku se pak asi draží či co… Nebo mám ještě jednu teorii, existuje hra as názvem logbookcaching a účelem je sbírat logbooky z kešek :smiley:

Po roce fungovani mi v r. 2006 zmizela Ventube, coz jsem na tom opustenem miste a v tamnim terenu vubec necekal. :o Ale od obnoveni od te doby tam zatim drzi.

Nekolikrat se mi ztratila uvodni mikro s hadankou na Rovinku. Asi diky hustemu osazenstvu mistnich hausbotu. Nakonec byla uvodni mikro radeji uplne zrusena.

Desne problemy byly s keskou na finalovce Zbraslavi. Po nekolika kradezich tam z regularky zbyla nakonec jen presunuta mikro. Ta zatim i diky nenapadnemu ukrytu mudlum odolava.

Legrace byla, kdyz jsem mimo sezonu zalozil kesku Zamek Sobotin. Nasel jsem pro ni nadherny ukryt v dutine zdi na brehu rybnicka, ale netusil jsem, ze tam primo u te zdi od jara do podzimu 20h denne vysedavaji rybari. Takze kdyz se cache 2x ztratila, bylo jasne, ze ukryt je proflaknuty a bylo nutne ji take presunout. Od te doby je taky OK.

Ostatnich 16 kesi drzi nebo drzelo (do archivace) bez ztraty kyticky, aspon zatim… :wink:

Nam nedavno nekdo ukradl 2x cache, uz jsou zase obnoveny. Ale cloveka to nastve. Cert vem krabicku, ale lookbook me mrzi asi nejvic.

asi to na nej zrovna prislo, potreboval papir a lopuchem pohrdl :wink:

No jo, ale ta cache byla vetsi mikro. Tak nevim co by na neho muselo prijit aby ty male papirky (cca 4*4cm) pouzil :stuck_out_tongue: .