Ukradli vám cache?

Mě zrovna tedˇpodruhé ukradli stejnou krabku (první byla regular, druhá small) a teď přemýšlím jestli mikro na puvodním místě nebo mikro jinde a překopat mysterku kvuli změněným souřadnicim. Jde o to že to nikdo nekrade, jen ze zlosti zničí a věci rozháže do širokého okolí (z obou cache jsem našel po okolí indicie)

>Trauma_Zero< Tak to bych asi nejprv skusil micro na původním místě…

Me asi dva mesice nekdo ustavicne vyhazoval kesku z ukrytu, nastesti ji kaceri vzdycky nasli nekde v trave a dali tam kde mela byt. Az jsem se divil. Za dva roky ji naslo 499 lidi a zmizela jen jednou coz je uspech.

Dalsi tentokrat regular mi zmizela asi po mesici co jsem ji zalozil a vybavil, to me zamrzelo nejvic. Dal jsem novou na stejny misto s tim ze jestli zmizi priste pujde na jeji misto mikro.

10 Keší. V absolutním lese vysoko na kopci Large, u cest, v lese, u nádražních budov, na jedné z nejrušnějších křižovatek v HK, prostě všude možně a všechny stále žijí. 1 byla založena 27 03 07 ..je pravda ze skyta jen 13 nálezů za ten rok - coz si myslim je skoda..:frowning: - ale zase je taky…kousek od nadrazni budovy. Teda doufam ze tam porad je:-) v sobotu ji pojedu zkouknout.

Mně nekdo zrušil Památník přísahy v Jihlavě týden po uvedení. Zajímavý je však způsob. keška vypadala jak odstřelená panzerfaustem, kdosi zdevastoval asi 2X2 metry cihlové zdi, na které ta krabka byla. Cyklokomputer z kešky rozšlápnutý na chodníku… tipoval bych obtloustlou babu z místního oddílu domobrany proti terorismu.

Zatím ne, ale jedna k tomu má docela blízko, když je v 1) docela nepříjemné čtvrti, 2) dohledávání je docela nápadný…

Ale lepší místo sem tam nenašel.

Tak jsem se dnes zařadil mezi takto postižené…Při kontrole docela oblíbené multinky GC11GAN Rožnov-Hradisko jsem zjistil její krádež. Na původní místo ji nedám, najdu někde poblíž bezpečnější…

Taky se mi jiz nekolikrát ztratila jedna moje keska a tak ji vzdy obnovim o par metru dale. :slight_smile:

A cizi kesku jsem taky jednou nasel vyhozenou na chodniku pred obvyklym ukrytem a prezila tam myslim den ci dva. :slight_smile: Tak snad zije dodnes. :slight_smile: