Uložení Kešek do Garmin

Neví někdo, kde by se dalo stáhnout ve větším množství kešek do navigace..? Já mám navigaci Garmin aTrex Vista HCx a jestli by se dalo do toho nějak stáhnout více kešek a mohl si tam pak spusti hledaní pokladu v okolí nebo v blízkoti..? Aniž bych si to tam musel pak po jedné kešce vkládat.. ?

Pocket Query

Mám dojem, že to kamarád dělá přes skrýšotlač a podle typu zařízení upravuje i délku listingu :), tedy pokud nejsi PM.

Pokud nejsi PM, tak i například pomocí GeoGetu.

Když si vyexportuju kešky geogetem a nemám u sebe kabel, kam mám keše nahrát na kartu do Legend HCx? do složky garmin nebo kam? Exportoval jsem to pluginem pro etrex, zkoušel jsem to i přes poiloader a nechodí mi to.

Hrál jsem si chvíli s eTrex Venture Cx od kamarádky. V GeoGetu přes "POI pro eTrex" jsem vygeneroval GPX soubor a ten jsem přes POI Loader nahrál do GPS. Cache se pak ukázaly v Uživatelských bodech. Na nic moudřejšího jsme během hodiny nepřišel.

A přes kabel nebo na kartu?

Na jakých web stránkách se dá stáhnout nějaký soubor, který obsahuje hromadu kešek v republice a pak si to mohu vložit do navigace..?

do slozky \garmin\poi\

Na nic moudrejsiho taky uz neprijdes, protoze toto je nejlepsi mozna volba.

Tak to díky za info :wink: Nejdříve jsem samozřejmě zkoušel nacpat GPX z GeoGetu přímo do Garmin/GPX (jako u mého Colorada), ale to nefungovalo. Tak jsem rád, že jsem záhy objevil nejlepší možnou volbu. Jen by mě tedy zajímalo, co je vlastně u té GPS v menu Hledat ta položka Poklad :o Resp. jak do ní něco dostat.

A to by mě právě také zajímalo, jak to tam dostat, když v menu dám "Hledat" > "Poklad" A pak se mi tam zobrazuje "Zobrazit nejbližší poklad!" Ale nevím, jak to tam dostat celej seznam pokladů s celé republiky, aby se mi tam automaticky zobrazovali.

Do GPX, a tedy do aktivního souboru napojeného na volbu "Hledat poklady" se všemi dalšími možnostmi, dostaneš jen omezené množství keší, podle typu Garmina 1000/2000.

Celou republiku si tam skutečně uložíš jen jako POI, ty nejsou omezené - jen pokud je jich VEEELKÝ soubor (a to keše celé republiky jsou), citelně to dle mho zpomalí načítání/scrollování obrazovky. Bohužel POI body bnejsou propojené s funkcí Poklady.

GPX - trasa, trasové body, jejich vlastnosti
POI - body zájmu, jejich vlastnosti (typicky třeba ubytování, benzinky,…)

A kam tedy nahrát GPX soubor? [X:]\Garmin\GPX jako u mého Colorada nefungovalo. Rád bych kamarádce poradil, jak si těch pár krabiček, co si vždycky stáhne, nahrát tak, aby je viděla v "Pokladech".

Do eTrexu nejde nahrat GPX na kartu. To musis to GPX otevrit v Mapsource a nahrat jej do GPS jako normalni trasove body. On pak uz pozna, ze jde o body typu geocache, a nabidne ti je v tom menu. Je to na prd.

Hmm, a kde já vezmu ten celej soubor GPX..?

Vygeneruješ třeba v GeoGetu…

Hm, a jsme zase na začátku.
Pocket Query - správná a ofic cesta.
Jsou i neofic, ale to se musíš snažit sám.
Hledej a bude ti pomoženo.

Jo, ale nevím, jak to dostanu do GeoGetu

Co tam chceš dostávat? Cache? Jestli nevíš, jak s GeoGetem pracovat, čti ZDE.