Neví někdo, kde by se dalo stáhnout ve větším množství kešek do navigace..? Já mám navigaci Garmin aTrex Vista HCx a jestli by se dalo do toho nějak stáhnout více kešek a mohl si tam pak spusti hledaní pokladu v okolí nebo v blízkoti..? Aniž bych si to tam musel pak po jedné kešce vkládat.. ?
Pocket Query
Mám dojem, že to kamarád dělá přes skrýšotlač a podle typu zařízení upravuje i délku listingu :), tedy pokud nejsi PM.
Pokud nejsi PM, tak i například pomocí GeoGetu.
Když si vyexportuju kešky geogetem a nemám u sebe kabel, kam mám keše nahrát na kartu do Legend HCx? do složky garmin nebo kam? Exportoval jsem to pluginem pro etrex, zkoušel jsem to i přes poiloader a nechodí mi to.
Hrál jsem si chvíli s eTrex Venture Cx od kamarádky. V GeoGetu přes "POI pro eTrex" jsem vygeneroval GPX soubor a ten jsem přes POI Loader nahrál do GPS. Cache se pak ukázaly v Uživatelských bodech. Na nic moudřejšího jsme během hodiny nepřišel.
A přes kabel nebo na kartu?
Na jakých web stránkách se dá stáhnout nějaký soubor, který obsahuje hromadu kešek v republice a pak si to mohu vložit do navigace..?
do slozky \garmin\poi\
Na nic moudrejsiho taky uz neprijdes, protoze toto je nejlepsi mozna volba.
Tak to díky za info
Nejdříve jsem samozřejmě zkoušel nacpat GPX z GeoGetu přímo do Garmin/GPX (jako u mého Colorada), ale to nefungovalo. Tak jsem rád, že jsem záhy objevil nejlepší možnou volbu. Jen by mě tedy zajímalo, co je vlastně u té GPS v menu Hledat ta položka Poklad :o Resp. jak do ní něco dostat.
A to by mě právě také zajímalo, jak to tam dostat, když v menu dám "Hledat" > "Poklad" A pak se mi tam zobrazuje "Zobrazit nejbližší poklad!" Ale nevím, jak to tam dostat celej seznam pokladů s celé republiky, aby se mi tam automaticky zobrazovali.
Do GPX, a tedy do aktivního souboru napojeného na volbu "Hledat poklady" se všemi dalšími možnostmi, dostaneš jen omezené množství keší, podle typu Garmina 1000/2000.
Celou republiku si tam skutečně uložíš jen jako POI, ty nejsou omezené - jen pokud je jich VEEELKÝ soubor (a to keše celé republiky jsou), citelně to dle mho zpomalí načítání/scrollování obrazovky. Bohužel POI body bnejsou propojené s funkcí Poklady.
GPX - trasa, trasové body, jejich vlastnosti
POI - body zájmu, jejich vlastnosti (typicky třeba ubytování, benzinky,…)
A kam tedy nahrát GPX soubor? [X:]\Garmin\GPX jako u mého Colorada nefungovalo. Rád bych kamarádce poradil, jak si těch pár krabiček, co si vždycky stáhne, nahrát tak, aby je viděla v "Pokladech".
Do eTrexu nejde nahrat GPX na kartu. To musis to GPX otevrit v Mapsource a nahrat jej do GPS jako normalni trasove body. On pak uz pozna, ze jde o body typu geocache, a nabidne ti je v tom menu. Je to na prd.
Hmm, a kde já vezmu ten celej soubor GPX..?
Vygeneruješ třeba v GeoGetu…
Hm, a jsme zase na začátku.
Pocket Query - správná a ofic cesta.
Jsou i neofic, ale to se musíš snažit sám.
Hledej a bude ti pomoženo.
Jo, ale nevím, jak to dostanu do GeoGetu
Co tam chceš dostávat? Cache? Jestli nevíš, jak s GeoGetem pracovat, čti ZDE.