Žádám tímto ctěné ukladače keší, aby je laskavě neukládali do míst v jejichž okolí se nacházejí borůvky, ostružiny, houby a další lesní pochutiny, nebo aby to laskavě dali jasně najevo v popisu. Poněvadž jsem se právě vrátil z lovu Horse Head, a kvůli borůvkám (všimněte si datum, a přesto jich tam je a jakých) a ostružinám jsme nestihli všechny pro dnešek naplánované. Ještě horší to bylo před 14ti dny na Meluzíně.
Ufff! Už jsem si myslel: “Sakra, další prudič! Zakazuje kešky u borůvek, za chvíli nám zakáže kešky v lese…” A on se z toho vyklubal takový milý, neškodný příspěveček! Díky za důvod usmát se po dlouhé době na pracovní monitor!! Who
Taky se primlouvam, ve zralem boruvci se moje rychlost snizuje na cca 20m / 15minut, loveni cache jde na vedlejsi kolej a nejsem schopen drzet smer ktery mi ukazuje GPS :-))))) .
Jsem zasadne proti navrhovanym opatrenim. Umisteni kese v boruvci ci na louce plne hribku vitam, protoze to je jedna z mala moznosti, jak zamestnat deti a manzelku. Pak mohu alespon chvili hledat kes ja, jinak mi ji vyfouknou pred nosem.
Cim vic atraktivnich lakadel pro deti a manzelku v okoli kese (nejlepsi je, kdyz je lakadla odvedou od kese co nejdal-putujici lakadla jako treba kotatko a pod. jsou nejlepsi) tim lepe.
Ano, nektere pasti jsou velice zaludne. U trojboke kaple jsem se precpal ne zcela zralymi hruskami, jindy na geopresunu prez sidliste v Kamyk spendliky - (nevim, jak se rika takovym tem planym zlutym rynglim v Praze - v brne to byly vzdy spendliky). Takto aplikovany geodoping vedl zvdy k nedodrzeni casoveho harmonogramu vypravy.
adp. (vladimir)