ahoj poradte, nekolik mesíců jsem nemel cas na kešování a nyní jsem umístil tb a zaboha ho nemohu do tý kešky dostat. a to mám jeste jeden a pak svuj vlastni v seznamu mi to piše neaktivni, jak je zaktivuju, abych ty cizi mohl poslat dál a u vlastniho to vubec nechapu, je to fakt hezkej gc a chci ho dat nekam kam si to zaslouzi. ty stranky jsou trochu jine nez kdyz jsen na nich byl naposled. ze se zneaktivnej cizi tb bych snad jeste pochopil ale proc muj vlastni??? diky pavel
Ukládání itemů do keší je trochu jiné, než bylo asi před měsícem. Teď zaloguješ keš a úplně dole je seznam tvého itineráře. U itemu, který chceš dát do keše vybereš možnost Dropped off a tím to uložíš. Ale nevím, jestli to řeší tvůj problém.
Vkládání TB/GC se loguje současně s logováním cache.
Tj. při logování cache vybereš dole na logovací stránce u příslušného TB/GC příznak "vložit" (dropped off) a log odešleš…
Pokud jsi to neudělal a log k vlastní cache jsi odeslal bez vložení TB/GC, tak musíš poslat další log (Write note )…ten pak můžeš smazat, nebude to už mít vliv na umístění TB/GC.
Pokud vidíš cestovní předměty ve svém inventáři (v profilu), tak jsou aktivní…s hláškou "neaktivní" jsem se nesetkal…ale nemáš náhodou na mysli příznak "no action" ?..tak to znamená že s TG/GC nechceš NIC dělat…
Nemusím tedy pro vypuštění dráčka
(trackovatelné mince, předmětu) zakládat vlastní keš? Mohu ji vložit do libovolné keše? (ovšem, kam se vejde)?
A pokud mohu, je to obvyklé? Nedopouštím se tím nějakého fopa? Může to někomu, nečemu vadit?
Ano, TB/GC můžeš vložit do libovolné již existující keše, klidně i do keše co už máš nalezenou. TB/GC by se měl vejít do krabička a keš by měla být bezpečná.