Univerzální držák do auta

Zdravím

Měl bych na vlastníky dvoustopých přibližovadel a navigací dotaz či prosbu. Do nedávno nabyté Felicie r.v. 98 bych si chtěl pořídít nějáký ten držák pro HTC POLARIS/TOUCH CRUISE/P 3650. Nechci si kupovat pouze jednoúčelový, jelikož čert nikdy neví, co bude mít do budoucna (vůz, navigaci) atd.

Jaké tedy zvolit umístění? Buď klasické s přísavkou a husím krkem na sklo nebo snad jiné, které drží na palubce čí výdeších ventilace?

Držák by měl být odolný, nepříliš nebo pokud možno vůbec vybrovat při jízdě po našem tankodromu a měl být schopen individuálního nastavení, tedy pootočení :slight_smile:

Jo, a je třeba neopomenout, že bude třeba přístroj dobíjet. Nějaká zkušenosti s autonabíječkou HTC CC C100? Zda zvládá při více spuštěných aplikacích dobíjet?

Jinak strop této investice stanoven na 1000Kč. Díky za odpovědi

Samozrejme netvrdim ze se to nutne stane kazdymu, ale kamarad mel ted "zpestreny" zacatek dovolene - prisel rano k autu, okynko pryc a drzak od navigace pryc - protoze se zrejme ten ****** domnival ze navigace bude jen zastrcena nekde pod sedadlem (nebyla, kamos si ji nosi domu)…
Takze PCR, pojistovna, servis, ve vysledku jel na dovcu o 3/4dne pozdejc, potesi.. Jinak poldove mu rekli ze ten den (rano) je na tom sidlisti treti.

Ja taky o drzaku premyslim, ale kvuli tomuhle bych radsi neco snadno odmontovatelnyho…

Tak jednak mam moznost dat priblizovadlo do auta a pocital jsem s tim, ze bych jej, pokud mozno, sdelaval a daval treba do kastliku nebo kapes. Proste, at neni na ocich…

používám tento http://www.navigacegps.cz/celly/FLEX5/, mám také Feliici a dřží úplně v pohodě :slight_smile: a dá se do toho strčit všechno - GPS, mobil, PDA…

i když je fakt že mi ho taky jednou ukradli, ale naštěstí do Felicie se dá dostat celkem snadno takže mi nic neponičili :slight_smile:

Poptej se v různých obchodech s autodoplňky - myslím, že přísavka plus husí krk je optimální řešení. Já jsem takový držák pořídil v Ústí v Tuning Shopu za 150 korun a díky tomu, jak široce se dají nastavit boční čelisti držící příslušné zařízení a jak ohebný je husí krk, v něm na střídačku vozím:

• navigaci Garmin Legend (s pouzdrem se sponou na opasek nebo bez)
  • telefon Nokia 6300 (hodně úzký, ale přece jen tam nekloktá)
  • telefon Nokia 3310 (rozměrově zhruba nastejno s legendem)
  • antiradar Valentine One (když vytvaruji husí krk tak, aby držák byl ve vodorovné poloze)

Ke všem zařízením bez problému připojím nabíjení. A po jednoúčelových držácích už ani nevzdechnu…

Drzaky Celly Flex jsem jiz sledoval, dokonce model s oznacenim 3 a kratkym krkem se mi zdal ohledne tlumeni tak akorat. Kazdopadne diky, pockam si na dalsi doporuceni.

Ja kupoval drzak v krame na telefony asi za 200Kc a jde do nej uplne vsechno.Od mobilu az po velkou navigaci.

Ne, nebudu radit, aby sis dal navigaci do košíku - ale na sídlišti Košík u prodejny Billa mají Ťamani krám s doplňky pro domácnost a tyhle držáčky tam stojí 99 Kč. Drží bezvadně. Stejně, jako ty z Datartu za čtyř až pětinásobek… :wink:

Já mám http://www.alza.cz/hama-holder-kit-3in1-d111616.htm a nemůžu si to vynachválit, bočnice jdou široce roztáhnout a drží perfektně. Krk je dlouhý, dobře nastavitelný, aby ti to nedrncalo, tak to prostě zapřes o palubní desku a je to. Perfektní věcička za pár korun. Doporučuju

Jiz mam objednanu vyse zminenou autonabijecku pro HTC a k tomu Celly Flex 1. Krk by mel mit 19 cm delky (Sunnysoft tvrdi 16), cert to vem. I nejake video jsem nasel a slo to vesele ohybat do vsech svetovych stran. Vcetne dopravy a DPH 690 Kc. Behem tydne po doruceni dam vedet, bude zatezovy test :slight_smile:

Dekuji tem, co odepsali. Nezamykam, treba nekdo jeste prida postrehy.

K těm krádežím bych doplnil, že zlodějům stačí, že vidí takové to ,upatlané kolečko´´ od přísavky držáku na sklo. Takže jistější bude něco, co se dá snadno uchytit jinde než na sklo. Třebas na ty výdechy..
A chci-li něco uchránit před zloději, tak to z auta ODNÁŠÍM!!! Schovat věc pod sedadlo, nebo do kastlíku(pokud není zamykací) je téměř neúčinné. Znám pár lidí z okolí, kteří nechávají, či nechávali věci v kastlíku, a světe div se. Bylo to hned první místo kam se zloděj podíval.
Takže dle mé zkušenosti vše z auta odnášet. A to ještě přitom odnášení být tak nápadný, aby to všichni viděli, a nejlépe to ještě vykřičet do světa, že si všechno beru s sebou.

*** reklama *** admin