upgrade membership

Ted koukam, ze groundspeak dovoluje lidem, ktere mam jako pratele zakoupit premium clenstvi pripadne u premium-member jakesi rozsireni. Ma nekdo s tim praktickou zkusenost? Pripadne nechce si mne nekdo adoptovat?:smiley:

Muzes tak jako darek nekomu poslat PM, vyberes si jestli jako darek ( to mu zrejme prijde kod), nebo primo prodlouzeni PM na nick. rano jsem to kamosovi zkousel s tim prodlouenim. Z meho uctu jsem to platil a zadal jeho nick na GC.com a automaticky se mu prodlouzilo PM.
Neni to vazane podle me na to jestli je mas ulozeny jako pratele :slight_smile:

Tak teda adoptovat te nechci. :wink: Ale PayPal ucet mam. Takze pokud chces tak se zitra stav a zprocesime to. Kdyz mrknu na tvou osobni stranku tak tam vidim ‘Upgrade kabukiman_CZ’s Membership’ a jelikoz te mezi friendy nemam, tak to tam GroundSpeak nacpal nejspis vsem PM aby mohli utracet jeste vic. Nikdy driv jsem si toho nevsiml…

no on to nacpal nejen PM, ale i BM - ted by pro mne nemelo jeste plne clenstvi cenu, ale az prcek povyroste a budu se moci zase utrhnout k vetsim vyletum, urcite si jej poridim a treba si do t e doby konecne poridim i paypal - i kdyz jsou moznosti, jak jej koupit i bez nej, pripadne do tve kancelare zavitam:)

Není to omezeno na My friends. Může to zaplatit kdokoliv komukoliv. (Aspoň u mě se to tak tváří, zkoušel jsem jak svůj PM, tak teamový BM účet)

Tak edit: píšu pomalu a tímto se to stává bezcennou duplicitou :smiley: