Upload fotek

Uz 14 dni mi nejde upload fotek na gc.com … vzdycky mi to hodi error (at uz tam davam fotku jakykoliv velikosti), priteli to jde bez problemu, kde muze byt chyba? :frowning:

Právě jsem uploadoval fotku a bez problémů. Jeden čas pořád dělali nějaké úpravy nahrávání fotek a tak to bylo mimo provoz, ale teď to jede.

Takže nebude chyba v systému, ale někde u tebe. Co ti přesně hlásí za error?

Sotva jsem si verejne postezovala, uz to jde :smiley: proste me to nemelo rado :smiley:

Trochu reinkarnuji téma, ale vytvářel bych téma skoro se stejným názvem. Kdysi jsem v nějakém tématu zahlédl něco o nějakém doplňku (skriptu, prográmku), který umožňuje pohodlněji přidávat fotky k logům (už udělaným). Tedy, alespoň myslím...

Nevíte o něčem takovém?

Mám napsaných už pár desítek logů, ke kterým chci vložit fotky, jen nějak se nemůžu dokopat k nim ty fotky vložit :-).

Předem díky za radu.

geoopt.org

Pokud se nepletu tak je to geopt.org

tedy jen s jednim "o"

http://www.geopt.org/index.php?option=com_phocadownload&view=file&id=35:geoptorg-geocaching-tools&Itemid=963

Díky, je to asi ono. Nedávno mi od tohoto účtu na GS přišla i soukromá zpráva s prosbou o peníze, jak jsem to kdysi asi vyzkoušel... Jen jsem se na těch španělských stránkách nějak neorientoval, tak jsem si to nepřiřadil k této aplikaci...

Bohužel aplikace vyžaduje buď předem zaplatit, nebo příspívání na portugalské stránky, kterým moc nerozumím. Takže vzhledem k tomu, že ani nevím, kolik práce by mi to s uploadem fotek ušetřilo, tak to pro mě opravdu nemá cenu :-(

Máš pravdu, psal jsem to z mobilu...