Zdravim,
dneska sem zjistil ze mi nefunguje upozornovani na mail, kdyz se nekdo zaloguje v my cache. Nevim proc, predtim to normalne slo, ale ted ani tuk..
Muze to byt ze tim ze sem si poridil Premium a musi se to nekde nastavit? nebo ja uz nevim :(. Predem dik za odpoved..
Mně to taky už dost dlouho blbne a jsem BM.
Na Centrumu mi některé logy začal likvidovat antispamový filtr.
Tak sem zkusil udelit vyjimku, aby nepovazoval zpravy z *@geocaching.com za spam..tak uvidime…![]()
Notifikace normálně chodí, takže bych hledal chybu v tvojí poštovní schránce - antispam apod… s PM to nemá nic společného.
Posledni dobou se ztraceji notifikace o vlastnich TB/GC (uz se to tu resilo) takze mozna je problem i s vlastnima keskama…
Tak skutecne je to tak, povolil sem ted geocaching.com a uz v pohode prisel..
Tento mail je pravděpodobně SPAM v HTML formátu. Dbejte zvýšené opatrnosti při nestandardním chování vašeho prohlížeče.
Tohle mi ted pise na zacatku, takze jeste to povolit v mailu na kterym mam nastaveny upozornovani SMS a bude to v cajku…
Boze to sou hovadi u toho centrumu:D
Tak diky moc za pomoc…B)
Ja mam mail na seznamu a nechodi mi placed myho TB/GC, retrieved, discovered v pohode, ale jakmile ho nekdo nekam da, smula. Neprijde to asni do spamu, vubec to neprijde:) A s keskama problem nemam a geocaching mam ofiltrovanej. Schranka taky neni plna. Vsechno funguje, jen tohle jediny ne e:( Tak nevim.
Mozna to bude tim ze ja sem u centrumu…kterej, aspon mi pride, de celkem do zadku ![]()
Taky mi chvílu nechodily logy, bylo to tím že schránka byla prostě plná :o