Zakládám svou první kešku a když komunikuji s reviewrem přes Post Reviewer Note, na mnou odeslané zprávy dostávám upozornění na mail, ale na ty od reviewra ne. Podle logiky i různých rad bych čekal, že bych měl dostávat info hlavně o příchozích zprávách. Složku spamu jsem kontroloval, tam nic není.
Je to normální / dá se to změnit?
Díky
To je nějaké divné. Měl bys dost e-mailem všechny logy, které k tvému listingu někdo připojí (včetně těch, které jsi napsal ty sám). Zprávu od reviewera bys měl dostat taky.
Napadá mě, že by to mohlo souviset se včerejším výpadkem serveru kvůli údržbě. Chybička se mohla vloudit.
Mně se třeba nedávno stalo, že jsem od kačerů dostal odpovědi na otázky u zeměkeše, ale logy mi mailem nepřišly. Přitom byly vloženy. Technika holt taky není dokonalá. ![]()
Já měl 4.10. to samé, zprávu od reviewera jsem měl v listingu, ale na mail nepřišla. Až následně moje odpověď.
No nám někde 22.9. nepřišly ani nálezy našich keší. Občas jim to zablbne.
Posilal sem mail jednomu kacerovi a nechl sem si poslat kopii na mail —prisla asi po 30 hodinach . Maj to chlapci nejake rozbite ![]()
Obávám se, že mě taky kolem 22.9. neprošly maily s potvrzením na event, protože se mi jich zatím vrátilo sotva půl. Když to tu čtu, asi je pošlu znova ![]()
Který Event? Nám nepřišel. Už se těšíme dopředu. Kaczard?