Uprava listingu

Zdravím
Mám svou první založenou cache a vznikla potřeba jemného upřesnění indicie (rozhodně ne změna souřadnic). Chtěl jsem se zeptat, jestli to mám odeslat a zaškrtnout při tom ten checkbox, aby to šlo k reviewerovi, nebo ji nezaškrtávat a změna by šla přímo na web.
Dochází při tom k disablu?
Díky za radu Jarda

Uprav daný text. Chceckbox, že je cache aktivní, je při editaci listingu k dispozici jen před publikací cache. Úpravou textu cache nedochází k vypnutí.

Přiznám se, že tomu dotazu moc nerozumím. Předpokládám, že kešku jsi založil, ale ještě nebyla schválena.

Pokud potřebuješ upravit listing, přepisuj dle libosti. Dokud nezaškrtneš, že listing je aktivní, revieweři ho nebudou mít ve frontě na schválení. Mezitím můžeš listing změnit a uložit třeba stokrát a pokaždé se na něj podívat.

Až s ním budeš spokojený, keška bude na místě, můžeš zašrtnout políčko a dát uložit. Pak už jenom čekej, jestli se reviewer ozve s připomínkou, případně kešku rovnou schválí.

Nezdůraznil jsem, že cache už byla publikována. Před publikací je to jasný, mě zajímá, jestli při úpravě po publikaci je nutno znovu schválení reviewerem.

Není.

Normálně dej Edit listing, uprav co potřebuješ a potvrď. Případně napiš ještě note log, jen aby o tom lidi věděli;)

Tak jsem to zkusil a naprosto v pohodě. Změna se okamžitě prmítla do listingu. Díky