Uprava vystupniho GPX

Zdravim mam navigaci oregon 300 na export gpx pouzivam programy skrysotlac a GeoGet. Potreboval bych upravyt text ke kesi tak aby obsahoval jen zakladni informace plus hint a pote fungovali v oregonu ve schrance s poklady. Nebo doporucte nejaky jiny program. Jeste bych rad poprosil nejakeho uzivatele premium uctu na GC.COM jestly by mi nemohl zaslat GPX z GC.COM na email [email protected].
Predem dekuji

geoget ma vsechny exporty resene pres makroskripty, ve kterych si muzes vystup modifikovat naprosto dle libosti.

Je nekde navod jak upravovat ty skripty?

Vybrat takovy skript, ktery je nejjbliz tvemu zameru, zkopirovat jej pod novym nazvem a pak editovat. Na to potrebujes trosicku programatorskeho mysleni, abys pochopil co se uvnitr deje, a dokazal ta najit to spravne misto, ktere hodlas modifikovat.

Ve zkratce, je tam funkce, ktera je volana pro kazdou exportovanou kesku, a v nejakych promennych mas k dispozici vsechny udaje o kesce, vcetne waypointu, atd. A z techto informaci skript sklada vysledek, ktery pak Geoget zapisuje do vystupniho souboru.

Popis promennych a funkci pouzitelnych v makroskriptech je na Geogetim webu.

Já mám Colorado a to k Oregonu má velmi blízko. Z programů pro Geocaching používám MoZiGo. Jsem s ním maximálně spokojen a to včetně exportu do Colorada. http://mozigo.zubor.net/ Dokáže toho velmi mnoho, je zdarma, a stále se zlepšuje !!!

Dik za radu zkusim se stim nejak probrat