Zdravim,
pred casem jsem si upravil vystupni skript, generujici WPT soubor, aby v poznamce obsahoval hint (pro pripad, ze potrebuji na miste po neuspesnem hledani nakopnout). Kdyz se pak v jine diskuzi objevila poznamka, ze nekdo PERLEM generuje WPT s barvickami, chytil jsem se toho a zmodifikoval puvodni WPT skript.
Vysledek sve prace prikladam, jedna se o 3 varianty skriptu, wpt-color (barvicky), wpt-hint (napoveda) a wpt-hint-color (napoveda+barvicky).
Snazil jsem se vychazet z barev, nalezenych v puvodnich ikonach, tam kde nic neexistovalo jsem zneuzil barvy z vypisu cache v GG (nalezene, vlastni, …), nebo si neco vymyslel.
Kody barev jsou psany jako retezce, aby se usetril cas na konverze z celych cisel. Pokud si je chce nekdo zmenit, upozornuji predem, ze se jedna o dekadicky zapis po prevedeni z sestnactkoveho BGR (tedy ne RGB).
Pokud najdete nejakou chybu, dejte mi vedet (nalezena Earthcache ma nevyraznou kombinaci barev popredi/pozadi, ale na PDA to bylo bez problemu citelne, jinak jsem se snazil problemum s kombinaci barev pozadi a popredi vyvarovat, ale mohlo mi neco uniknout).
Jeste pro jistotu: pro funkcnost barevneho vystupu je treba verze beta 33, nebo je u starsi verze treba zakomentovat kus kodu, ktery nastavuje barvy pro vlastni cache (Is_Owner).