urwigo.cz nefunguje

Mám jen krátký dotaz. Proč stránka Urwigo.cz nefunguje? Píše se tam: "Portál urwigo.cz je na protest dočasně vypnut. Zeptejte se českých revieweru proč." Já vím, neřídím se pokyny, ale reviewerů se ptát nechci. Co je to za protest?

Už to funguje.

Jo, funguje, ale co to bylo za protest to nevím.

To by mě také zajímalo.....

Jste se měli zeptat reviewera, když to tam bylo napsaný, ne? :wink:

Netuší někdo ze zasvěcených proč nejede server pro urwigo.cz? Netrápí mne, že nejede web, ale bohužel neběží ani samotný server. To znamená, že si instalačka urwiga nemá co stáhnout a nikdo už nevytvoří žádné nové wigo!

Netuší někdo ze zasvěcených proč nejede server pro urwigo.cz? Netrápí mne, že nejede web, ale bohužel neběží ani samotný server. To znamená, že si instalačka urwiga nemá co stáhnout a nikdo už nevytvoří žádné nové wigo!

Jo, nefunguje. DNS jméno existuje, IP adresa odpovídá, ale pokus o připojení na port 80 končí "No route to host". Tzn. nejspíš je to na cíli zafiltrované. Já Urwigo stahoval v červnu a vše fungovalo normálně.

Hmm, tak stále nic. Sice mám nainstalováno (bych taky někdy konečně mohl dotáhnout těch x rozdělaných projektů...), ale když bych potřeboval instalační soubor, tak smolík. Koukl jsem se na ulož.to, nicméně stahovat exe odtamtud bych měl trochu obavy, člověk nikdy neví. Byla by škoda, kdyby Ureigo web a celý program umřel. Je asi jediným, kde jsem zvládl udělat wigo bez problémů a ještě mě to i bavilo.

Tak ani po 24 hodinách žádná změna. :(

EDIT: Ani po 72 hodinách... :(

Třeba by to věděl Maxinoha.

Rychlé info z komunikace s Maxinohou:

Problém způsobila bouřka, která zničila napájecí zdroj k počítači, na kterém doména běží. Podle Maxinohova sdělení to bude řešit, ale spadly mu do toho narození syna a karanténa. Takže by to mělo časem zase fungovat.

Poslal jsem mu odkaz i na toto vlákno, třeba se vyjádří přímo on.

Děkujeme za info s pozitivním výhledem! :slight_smile:

Tak urwigo.cz už zase funguje. Děkuji Maxinohovi za rychlý zásah.

Paráda, už jsem si ho nainstaloval do nového notebooku. :-)

Tak už opět nefunguje. Sice jsem našel na webu instalák, ale ten se snaží něco stáhnout z http://apps.yourself.cz/Urwigo/Urwigo.application, ale tato doména taky nejede.  :(