US verze GPSMAP 60CSx

Pochlubte se, kdo máte US verzi GPSMAP CSx a aplikovali jste Patchtool na češtinu.

Já ne :-) Já aplikoval Topo Czech...

Angličtina mi nevadí a u přístrojů mi přijdou dost často překlady zmatečné (stejně jako u softwaru :-) 

Jasně. Typické je to tradiční proud-řeka v Mapsource. To asi už nikdy nikdo nespraví.

Patch jsem stahnul minuly tyden (GarPatch_Setup_full) a aplikoval na aktualzaci firmvare 3.1. Zati vse slape bez problemu a krome cestiny nepozoruji zadne divociny...Abukar 

Použil jsem taky GarPatch v minulosti na verzi 3.1 a včera i na novou 3.2( http://geocaching.cz/cs/forums/thread/36580.aspx), vše fungovalo a zatím funguje OK. - GPS používá La.Ker.Do.

Díky za odpovědi. Já jí mám ještě na cestě, ale taky se to chystám. Jestli jsem to dobře pochopil, stáhnu verzi 3.2, rozbalím, aplikuji na ní GarPatch a pak jí nahraji do přístroje.

Napište prosím podrobněji, jak na to. Díky.

Je to přesně tak, GarPatch po spuštění otevře  okno, do kterého chce vložit  soubor update-u, výběr 4 jazyků  z nabídky  spustit a je to. Pak už se tenhle soubor standartně webupdaterem nahraje do gps. Jinak já jsem to udělal úplně blbě, protože jsem nejdřív updatoval gps a pak mi teprve došlo(přesto že už jsem to dělal), že tam ta čeština chybí. Použil jsem teda patch a ještě jednou totéž opakoval upraveným souborem z počítače. Program sice zahlásil že se snažím nahradit software stejnou verzí, nicméně příkaz provedl a vše jak se zdá funguje zcela normálně.

Kde se dá GarPatch, který funguje s novou verzí firmwaru stáhnout? Našel jsem jen nějakou verzi, co přehodí menu do němčiny.

Kromě němčiny zahrnuje patch i češtinu a ostatní jazyky, je jen na uživateli, které si vybere. Patch (alespoň ten můj) byl určen apriori pro firmware 2.XX, použil jsem ho pro 3.1 a vše funguje…

stahnul jsem patchtool ver. 2.7.0 rozbalil novy fw GPSMAP60CSx_320.exe, aplikoval pozadovane 4 jazyky na soubor 029201000320.rgn ,pak nahral do GPS  a vse funguje :wink:

Garpatch aplikuji pravidelne na kazdou verzi firmware od jeho uvedeni na trh po dobu temer jednoho roku. Vse maka tak jak ma (snad jen krome prvni verze pri pokusu o zmenu jazyka GPSka zamrzla), ale od te doby vse OK. Jedine v servisnim menu pri selftestu hodi chybu v CRC souctu, coz je pochopitelne :o)))

Za ten financni rozdil se to proste vyplati. 

Tak dnes po třech týdnech dorazila 60CSx z hUSA. Hned jsem počeštil, šlo to jako po másle [8-|]

Použil jsem zásilkovou službu, trvalo to sice déle, ale je doma a za dobrou cenu. 

můžu se zeptat, od koho si kupoval? platil si clo a DPH? ev. nějaké zkušenosti při nákupu… chci si také tak koupit díky

Kupoval jsem tady. Použil jsem zásilkovou službu. Založil jsem si tam účet a poštovní schránku. Nechal jsem si to poslat do tý schránky a pak domů. Trvalo to přes tři týdny, než přišla.

hmm, tak s tím jsem nepočítal…[:)] tak to je potom jiná, asi i s “poplatkama” to bylo “v pohodě”… zs nevypadá moc důvěryhodně, ale když to funguje… díky za dobrý tip

Ahojte.Nevie mi niekto poradit,kde by som mohol stiahnut aktualny GarPatche (2.7.0. event.  ???) alebo mi ho poslat na [email protected]   dik moc 

http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=243

Ahoj,

nevíte někdo, kde by se dal stahnout poslední garpatch? Na stránkách je ke stažení jen zdroják. Nebo pokud máte někdo staženo neposlali by jste?

Díky

Z odkazu o jeden příspěvek výše (Inri). Je to úplně dole - garpatch_full.zip.