Ahoj, uvazuji o koupi tohoto pristroje. V ruznych obchodech jsem objevil tzv. EX verzi tzn. bez karabiny a USB kabelu. Karabinu nepotrebuji, ale kabel samozrejme ano, v cene to ale dela rozdil vic jak 1000Kc. Da se pak nekde dokoupit pouze kabel, popr. jaky port je na tomto pristroji?
Kabel koupíš bez problémů. Je to miniUSB.
a nebo použiješ např. od foťáku apod.
je poměrně dost přístrojů, které mini USB používají
Dekuji za info.
Já to koupil s obojim a jsem spokojenej. Karabina je fakt dobrá, pověsim to na kaťata a hurá na strom. No, ten kabel, mno, je dost krátký, naštěstí je stejný jako na foťák.
Karabina se dá sehnat do 300,- a kabel od fotáku atd. stačí. EX verze se vyplatí..
Ano, i já minulý týden kupoval EX a vzhledem k ceně si tu karabinu můžou připnout kam chtěj. A kabel s miniUSB se dnes válí na každým rohu.
Doporucuji USB kabel koupit kvalitni (take uz se to tu nekde resilo), jsou mezi nimy vyrazne rozdily, vyplati si par korun za kvalitu priplatit.
Já koupil zcela obyčejný kabel za 50 korun, a bez problémů. Ale slyšel jsem že problémy mají Linuxáři, a to i s originálním.
Koupil jsem si také tu EX verzi a zkoušel jsem to připojovat už přes kabel od mobilu, foťáku i externího disku a se všemi to fungovalo bez problému… ![]()
Znamej ted shani novou navi, da se jako EX koupit i O550? Pripadne kde to kupujete?
arabina s tím držákem pod 300,- ??? Kde??? Já to ženě kupoval za 4 kila ![]()
Bez tý karabiny je prakticky nepoužitelný…
já měl doma miniUSB od čtečky karet (byla z lídlu za nějaký 200,- ?) a kabel funguje jak fik;)
karabinu jsme původně chtěl taky, ale nakonec jsem 450 pověsil na machršnůru výrazné barvy a díky tomu se mě pak líp hledá v autě
ten barevnej vocas je docela vidět
![]()
S tím kabelem si fakt nedělej vrásky, rukama mi prošlo spousta kabelů miniUSB a nikdy jsem neměl se žádným kabelem ani přístrojem problémy.
Neříkej, že doma nějaký zbytečný miniUSB nemáš
.
http://navisat.cz/w3shop/?search=oregon 266,- levnejc ji asi sezenes leda tak na ebayi..
EDIT: nebo jeste picodas
Karabina - Oregon, Colorado, Dakota 271,-
prip. Klips na opasek pro Oregon, Colorado, Dakota 225,-