UTERY VECER - Zelení muži (GC15HGN), sraz ve 20.00 kousek od uvodnich souřadnic - viz listing :-)

No co mi zbývá - úterý není STŘEDA :p, ale než zase sedět doma a smutně koukat z okna ven do tmy, kde si někde drsno-tým užívá, půjdu :smiley:

Jak už jsem psal, počítej se mnou v 8 na vých. souřadnicích:)

mozna se tu taky ukazu

hlasim,ze jdu (taky nemam moc na vyber,kdyz jdes ty :wink:

Taky bych ráda šla… ale mam nemocnou druhou polovičku a "sama" bych se asi bala :frowning: ach jo, tak jindy,no…

Jak, sama? Vždyť půjdeš s námi :slight_smile:

presne tak, my te nedame :slight_smile:

• si vylustete okolni mysterky, at to vezmem vsechno najednou co kdo v okoli jeste nema…

Které konkrétně? Myslím, že jasná je [cache]GCMB4Z[/cache], pak možná ještě [cache]GC12437[/cache] (tu asi rovnou vynechám, je plná matematiky :@), relativně blízko je ještě [cache]GCZV0W[/cache].
Pak už jsou tam ještě další 4, ale ty jsou trochu dál: [cache]GC18F8V[/cache], [cache]GC15WFE[/cache], [cache]GCKYF0[/cache] (haha :D) a [cache]GC1HPQ4[/cache], tak prosím o určení, které z nich chceš dát, abychom se s tím neluštili zbytečně :slight_smile:

ha, kdo da tuhle, tak se ozvete, je totiz pekne blbe :slight_smile:

Jo to znam, se otočim a všichni budete v tahu :smiley: Kdyby aspoň ten pes byl zdravej, to je situace…

Tak já o tom budu přemýšlet :slight_smile: Jdou nějaké holky? :slight_smile:

Možná moje drahá polovička - prý podle počasí, tssssss :smiley:

to je rozumné:)

takze tak jak pisou v listingu metra…
cestou je klasika vyhled na metro http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=c5c94d96-47e1-4d5e-a6b8-e968d4aa7170
FM Cache http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=a9b10410-f359-4e47-a65a-124013fceb4c
a ta robertova se da odlovit pouze pri uplnku, takze z toho asi nic nebude :slight_smile:

a co se tyce ostatnich, tak je mi nejsympatyctejsi hacker series, pobliz ktere jsou jeste dve klasiky ktery nemam :slight_smile:

minimalne ZuZu jde i kdyby padaly maly zabicky a mrzlo (nic jinyho ji nezbyde :D)

má to těžké holka :slight_smile:

Pes? a Spolecne se Sutechem? To si poradne rozmysli! :wink:

Jé, to je škoda, že pejsek nepůjde, určitě bychom si báječně rozuměli :smiley: