utilitky pro geocaching

Vzhledem k tomu, že se již pár zájemců našlo jsem zveřejnil i pro ostatní utilitek a maker do gsak. Pro pm je tam utilitka co automaticky stáhne gpx vybraných keší, nebo stáhne gpx podle notifikací. Pak je tam ukázka makra pro gsak pro export a kopii dat do pda.

Moc se mi libi zejmena geocuc, uz 2 dny ho zkousim vyuzivat. Je v pohode, jen u stahovani gpx podle nofifikaci nejak nezvlada notifikaci typu “needs maintenance” - z mailu ji stahne, pri stahovani GPX dle notifikaci na ni ale aplikace spadne. Jinak super, doporucuji !

Pošli mi ten stažený email, podívám se, co se s tím dá dělat.

Uf, ted zrovna zadnou maintenance notifikaci nemam :-). Jeste to proverim v nejblizsich dnech a pripadne se ozvu primo. Pokud tobe needs maintenance notifikace normalne jdou, tak bude chybicka u me.

Abych se přiznal, tak po prvnim otestování to nějak moc nesleduju. Občas promáznu mejly generující chybu, jako jsou třeba info provozovatele schránky a podobně a v tom mi nějaká notifikace mohla utýct. Chybku myslim taky může způsobit, když dá někdo do logu odkaz na jinou kešku. Pak to možná stáhne něco jinýho :slight_smile: