Už jste někdo aplikoval FTFAD či dokonce FTFADN ?

Mě by moc zajímalo, jestli už jste někdo aplikoval zkratku

FTFAD (First To Find After Dark) - první nálezce po tmě

nebo dokonce

FTFADN (First To Find After Dark & Naked) - první nahatý nálezce po tmě

:smiley:

Nikde jsem to tu ve fóru tohle téma nepostřehl, tak by mě jen zajímalo, zda jste v praxi tyto zkratky použili a zajímalo by mě - a určitě nejen mě - případné zážitky a požitky, pokud už to někdo zkusil :slight_smile: - zejména FTFADN

To ale není tak neobvyklý log :slight_smile:
Jen si myslím, že pachatelé nepoužili tu zkratku …

Hledej cache s názvem EDEN :smiley:

Viděl jsem to napřílklad zde [cache]GC14T1B[/cache] viz log: http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=beefbc62-e7af-4b1c-9269-879decab9a79

Hehe. No tyhle zkratky vznikly myslím na jednom z prvních eventů. Cache byla ve vodě a Drevokocur s PC-Romeem ji jako první lovili after dark and naked :D:D:D:D
Zkus tu zkratku dát do vyhledávače přímo tady nebo do googlu. :wink:

Obzvlášť drsní by byli kdyby zapsali First to Find At Day & Naked :slight_smile:

Zajimavy zpusob jak si zpestrit jiz nudne a omsele FTF :slight_smile:

Právě jsem se vrátil z "noční" Slovácký slavín [cache]GC18PK1[/cache] a asi zaloguju FTFAD. Uvažoval jsem i o tom, že odlovím "na Adama", venku je skoro 10 stupňů, ale nakonec jsem ten nápad zavrhl - nebylo se před kým obnažit :D:D:D.

Já jsem použil FTFAD na keši[cache]GC15TN8[/cache], tu jsem lovil společně s I+B+M+H při návratu z geoburčáku, hledat ji v ostružiní, za tmy, kdy hintu odpovídalo milion a půl objektů bylo docela výkon, i když hint byl na ho..o, protože objekt hintu byl posunutý, a s klády se vyklubalo polínko.

FTF AD moc moc chtěl autor Pocernickeho Fextu GC147JF, ale už tam padlo.

V létě tak budu lovit. Ať je prdel (doslova…).

proč čekat na léto GC180G9 :p… první a ZATÍM poslední FTFADN 27.11.2010…jak nad tím tak přemýšlím tohle je obor ve kterém by se dalo bejt fakt dobrej.. možná nejlepší… jen ve statistikách na gc.com to asi nikdy nebude… no ono asi lépe :D:D:D

Kurňa, no to je taktika na odlov: Ndete do parku s hintem "lavička". V parku je 374 laviček a jen na té vaší sedí paní vychovatelka z mateřské školky a kolem ní 32 potencionálních georobotků. Jak nenápadně odlovit? Slíknout se do naha! Paní vychovatelka popadne děti, uteče s nimi a vy můžete konečně zalogovat, navíc neplánovaně na 138.řádků logbuku FTFN. :smiley: Tento postup se však nedoporučuje fyzicky méně zdatným jedincům, tím spíš ne vozíčkářům, neboť policisté zpravidla prochází kondičním tréninkem a je potřeba jim uniknout. :smiley:

Já to použil na GC2MG6W. Ale poněvadž jsem měl zálusk na FTF, tak to byla spíš sranda a ZNC.

Ja nie, ale..

JJ. použil jsem ho u GC1EZDZ - bludný balvan Jeseník.

Ne, chápeš to špatně. "After dark" je "po setmění".

FTFN jsem dal v Řecku na pláži. Ale nebylo to žádné hrdinství, nebo co by si snad někdo představoval, protože na dohled široko daleko nebyl ani jeden člověk.
Do logu jsem to radši nepsal, aby si někdo nemyslel, že jsem úchyl :slight_smile:
http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=661b0397-ab4a-4205-bf51-41458e7b4287

Já jsem pouze aplikoval FTFD

Ono by to "AD" mohlo být i "After Dusk", čili "po soumraku" :wink:

FTFAD dostkrát… :wink: http://www.geocaching.com/profile/?guid=c90a4dc3-a6cf-4c62-81cd-41d1fcbb4253 (odlovené kešky za tmy)..

FTFADN ještě ne-e.. :smiley: