Už jste se s tím někdy setkali (počet TB a GC v cache)?

Ahoj hledači.
Loni v září jsem navštívil cache GC132JC. Protože mě zajímala návštěvnost této cache, dal jsem si ji do watchlistu. Včera přišel mejlík o další návštěvě. To by samo o sobě tak zajímavé nebylo, byť je to víc jak po půl roce. Co mě však překvapilo a s čím jsem se ještě nesetkal bylo to, že nálezce do cache vlozil 8 (osm) TB a GC.
Co vy na to? Už jste to někdy viděli? Ja ani v TB hotelu :slight_smile:
Standa

Vkladat tolik TB do cache, ktera ma navstevnost jednou za pul roku je bud debilita, nebo skodolibost.
Ale aby to nebylo OT, tak odpoved je ne, nevidel.

To určitě udělal někdo svéprávný…

Být majitelem některého z těch TB, tak tomu "šikulovi" fakt poděkuju :frowning:

Proč debilita? Třeba chtěl zvednout návštěvnost keše. A osm TB je pro někoho pádný důvod k návštěvě :wink: Vezme člun, pádla a jedéééém…

Neboj Lucecitka, Sjurnecka už má keš ve watchlistu, To by jsme je tu i mohli vidět brzo :D.
Jinak se mi to zdá taky postavený na hlavu. Jediná keš na ostrově. Ale ten Templar Geocoin bych rád viděl na vlastní oči B)

PS: Ale jako lákadlo by to mohlo zabrat.

Zajímavá krabička.. za rok 4 návštěvy :o ale tohle je opravdu buď Hujeřina (39 nalezeno a k tomu 15 trecable) nebo lákadlo před sezonou :wink: Ale jako majitel TB/GC bych mu nepoděkoval :@

Sleduju pohyb trackables které mi prošly rukama a najednou koukám, že se dva sešly u jednoho cachera a po pročtení logů jsem zjistil že český cacher shromáždil hromadu českých coinů a travelbugů a nasypal je do jedné cache v Holandsku. Ovšem ta je poměrně hojně navštěvovaná, i když riziko vykradení tu je pořád.

Nevidim na tom nic spatneho. Urcite to zvysi atraktivitu kese, potazmo i jeji navstevnost. Zrovna vcera bylo vlozeno do zajimave kese [cache]GC15MHR[/cache], kde byla predposledni navsteva pred pul rokem, 5x GC a 1X TB.
Navic jsou tam trackables pekne v bezpeci, a nehrozi ze je najde nejaky mudla.
Planuji vypustit do sveta sve prvni trackables podobnym zpusobem :wink:

Jestli ono to nebude tim, ze GC15MHR neni moc na prochazky v zime pri snehove pokryvce… znam okoli, chystam se na ni, ale zatim porad neni cas.
Kdybych mel naplanovano jet na ostrovy, tak by pro me bylo velke lakadlo 8 trackovacich vecicek…
M.

No abys po půlroce čekání, než někdo další dojde na keš, nezměnil názor. Zvlášť když další cacher tam TB ponechá - a bude se čekat další půlrok :wink:
Já si myslím, že TB má cestovat, a né čekat v keši mnoho měsíců na další posun.

Je pravda, že je to hodně, ale pořád lepší než někam do města…

Můj [tb]TB1WX8X[/tb] byl v Africe a vážně jsem nečekal, že ho někdy někdo odveze zpět. Ale zadařilo se :wink:

11/10/2007 spuzva placed it in TANAPA Serengeti Naabi Hill
1/24/2008 anneke13 retrieved it from TANAPA Serengeti Naabi Hill

Děkuji oběma zůčastněným.

Mám podobnou zkušenost s Afrikou. Můj TBPPH7 byl uložen a vyzvednut takto:
5/1/2007 Larks placed it in Batpoint
3/25/2008 gwily retrieved it from Batpoint

Také musím poděkovat oboum zůčastněným.

Tak bohuzel pro majitele GC a TB se tva predpoved nevyplnila. 8 TB neni pro nikoho padny duvod k navsteve. Nikdo nevzal clun, padlo a nejeeeeeeel :D. Porad Ty TB a GC smrdi v jedne kesi. Takze stale trvam na svem - bud debilita, nebo skodolibost.

Templar gc ti muzu klidne ukazat, dokonce ve dvou kovech myslim :slight_smile: