Koupím GPS Garmin eTrex Legend CX nebo Venture CX cca. do 5000 Kč. Popřípadě eTrex Legend C cca. do 4000 Kč. Pokud by k němu byla i TOPO mapa - cena domluou. Platím ihned a hotově.
Takže už ho mám. SUPER
Koupím GPS Garmin eTrex Legend CX nebo Venture CX cca. do 5000 Kč. Popřípadě eTrex Legend C cca. do 4000 Kč. Pokud by k němu byla i TOPO mapa - cena domluou. Platím ihned a hotově.
Takže už ho mám. SUPER
Ted v Mountfieldu, prodávají eTrex Legend + mapa ČR TOPO 50
za 2980,-. Na webu Mountfeldu ale nic nepíší.Byl jsem
si tam pro nej,tak uvidim ,jak mi bude vyhovovat.[:)].
Ale píší [:)]
[URL]http://www.mountfield.cz/satelitni-navigace-za-par-korun/[/URL]
Ja ho mam od mountfieldu docela mi vyhovuje, i kdyz casto ztraci signal, hlavne mezi budovama a v lese, coz je pro geocaching trosku poblem
an druhou stranu kdyz ztrati signal, docela rychle(behem par sekund) ho najde, pokud teda nejsem v tom zminenem lese, bat mi vydrzela cely den v provozu, je na 2 tuzkovky, takze lze vzit nahradni do kapsy. Jinak nez se s tim clovek nauci, trosku to trva, ale casem si zvykne a jde to pekne ovladat. Spatne se mi tedy pohybuje po mape, kdyz dam navigovat na kes a vylitne mi to z mapy. No ale za tu cenu… Co bych chtela. Porad je to lepsi, nez hledat podle vytisteneho obrazku z map.cz [:D]Takze pokud od toho moc neocekavate, tak doporucuji, je to asi nejlevnejsi zpusob jak poridit gps
a co samotstanej modul k telefonu ? je to také dobrý ? Mobil sice není na 2tužkovky ale zajímalo by mě porovnání a i třeba recenzička. Modul chci se solárním panelem.