Uživatel DandyMona

Tak kolikati z nás našel tenhle uživatel keš ještě před publikací? :slight_smile:

http://www.geocaching.com/profile/default.aspx?guid=6f2970b9-b5b1-473c-afdb-88456fb2bc9a

Tenhle uživatel je hodně vostrej. Za jeden den zvádnul najít několik desítek pixel. A to i takové, na které je třeba větší úsilí..někdy i více dní (Podorlické lokálky 1, Vamberecký obchvat) Včera jsem "slušně" požádal o vysvětlení..uživatel měl možnost do rána. Nemohl jsem dospat, jak jsem se těšil až začnu logy mazat!:smiley:

…a třeba taky Vejdova lípa :slight_smile: ta taky není jen tak.

Koukal jsem na něj… Má jen nekolik kešek po svém registraci na GC.com. Asi 10 z těch 49 co má (měl), bylo logováno ještě před publikací kešky.

Když přišli logy k mým keškám, tak měl 30 kešek, o 15 minut později už 49. :smiley:

Jo jo..ted jsem to taky projizdel. Smazal jsem ji logy na mejch pixlach, ktery byly publikovany az po jejim nalezu. O vikendu zkontroluju logbooky na ostatnich, ale uz ted vim, ze budu popravu mazat dal!

tak u mě byl včera, ale s log je rok starý, takže na krabku kouknu - stejně jsem to měl v plánu - a pak asi taky delete

November 20, 2008 by DandyMona (46 found)
fajn casche

Tak já jsem ho taky na svojí cache smazal.

cože, Vejdovu lípu když nemá ani jeden strom portřebý k jejich odlovu!?:o? Píšu mu mail ať to do zítra vysvětlí jiank mažu.

dokešoval! kvůli němu jsem tuto krabku [cache]GC1CKA4[/cache] nezachraňoval před archivací.

Taky jsem smazal dva logy na svých keškách, oba cca 4 měsíce před publikací kešky:

October 5 by TrainTour Reviewer (0 found)
19:10 CEST
Published

April 21 by DandyMona (44 found)
dik

a také

January 8 by TrainTour Reviewer (0 found)
09.01. 07:26 CET
Published

October 6, 2008 by DandyMona (44 found)
..

sice je to divný…ale nemůže logovat z nějakého programu, který prostě zmrví čísla kešek?
I když logovat teď dubnové, hm… :smiley:

At si loguje odkud chce…ale poctive!!

Normální člověk zareaguje na dotaz. A pokud ne na dotaz, tak se určitě ozve, pokud mu owner smaže log dle jeho soudu neoprávněně. No, a pokud se neozve, tak asi ví, že něco není úplně v pořádku, že?
Takže já být ownerem, byl bych docela v klidu, podezřelý log smazal a vyčkal věcí příštích.

A teď si představte co by se dělo, kdyby platilo pravidlo že cache můžou zakládat jenom ti, co mají aspoň 100 nálezů.

a co by to měnilo?
tady se neřeší zakládání, ale podivné(podvodné) logování. nebo mě něco uniklo?

Zřejmě to, že by podovdných logů bylo víc, jen proto, aby někdo nahnal 100 bodů a mohl zakládat..

nemuze to byt nekdo z "rozpadleho" tymu? …
i kdyz, to by se sluselo aspon dopsat nejakou poznamku, co?..

ja nechapu, proc furt musite vymyslet prilbly teorie…delete log a hotovo…

Nejspíš ne, když jsou logem jen tři tečky:|

Nezapoměň se ale podivit až to třeba vezme principem delete log => delete cache

No tak si ji najdu a urvu ji ručičky.