Teď jsem po dlouhý době editoval listing u TB, nevím odkdy, ale na "občas tučně a podtrhnout" se tam objevil relativně použitelnej editor .. takže jestli vážně nechceš moc, možná by stačilo psát to jako listing k TBčku a kopírovat html…
Chtěl jsi velký, tučný a barevný, a to jsem ti poradil - co je na tom složitýho? Vžyť ty základní věci jako tučný nebo kurzíva jsou skoro stejný jako když píšeš tady na fóru, až na ty hranatý závorky.
jj tohle tam je jako novinka, bylo to v posledním velkým updatu gc.com ono to už možná bude i nějakej ten měsíc a psalo se o tom i v reportu na feedbacku, chtějí to rozšířit i na kešky, ale známe tu jejich rychlost…
jinak na nějaký jednoduchý napsání listingu opravdu postačující a docela šikovný a když to něco neumí tak jen klikneš na "source" a už píšeš přímo htmlkem
Pouzival jsem PSPad a kompletne jsem presel na Notepad++. Preci jenom jsem clovek, kterej je zvyklej stisknout klavesovou zkratku a hned psat, coz mi PSPad s tou "okamzitosti" nesplnuje.
Já jsem html taky vůbec neuměl, ale jednou jsem si řekl, že s tím listingem něco udělám a využít program mě vůbec nenapadlo. Tak sem se koukl na net a asi za dve hodiny jsem ovladal vse, co jsem chtel. Myslim, ze je to docela uzitecne a jednoduche, ale rozhodne nerikam, ze pouziti nejakych programu je spatne, naopak.
Ono se to html dá, ale když jsem přijde néuplněITotrkaný člověk a vychrlíte na něho hned tagy… jak kdo to zkousne…
Moc listingů za sebou nemám ale Adobe Dreamweaver mě vždycky posloužil dobře, v PSpadu jsem taky psával, v Dreamweaveru mě to myslím jde rychleji od ruky, ale bude to dost o zvyku… Jinak na to že je to profi editor, umí dost věcí udělat sám a při zapnutí všech pomocníků to spousty kódu generuje samo, ať už layout, tabulku etc…