V& F FAMILY 1 100

Gratuluju k tomu decimetru a metru. Jen tak dal.

Posíláme velikou gratulaci a přejeme hodně hezkých míst navštívených při geocachingu.

Ta cesta je nekonečná, ale je lemovaná hezkými zážitky. Tak ať jich je stále víc a víc.

Vzhledem k ke kesovacimu prumeru teto polebske rodinky jsem ocekaval tuto gratulaci o neco drive, avsak pravdou je, ze uz skoro nemate co hledat ze? Posilame obrovske gratulace z jihu cech a tesime se na dalsi setkani.

hodte na ne site, vzdyt jsou to blazni :)))
Gratulujem :)))

1 100? 1100! Takhle to vypada lepe. Gratuluji!

I já se připojuju k zástupu gratulantů! Je neuvěřitelné, jak to berete! Jen tak dál

Gratulujeme! Sviští vám to pěkně… Škoda že ta 1100 nevyšla na minulou nudistickou geosobotu… :slight_smile:

Michal + 3 gg

Blahopřání do Polabí zasílají geokolegové z Poddyjí.

jo jo, to by tam s cedulkou ala saman mohl stat i standa :)) moooc gratulujeme :slight_smile:

Pred mesicem jsem byl na jedne takove party, kde nekdo rikal, ze 1000 byla dosazena, a ted ze uz neni zadny cil a ze se na to vys… Asi jsem preslechl, melo to totiz znamenat, ze se na to poradne vyspi… :o))) Gratuluju! At vam to vsem hleda i nadale :wink:

Spěcháme do fronty gratulantů a blahopřejeme!
Jak je to dlouho, co jsme hlídali tisícovku a ejhle, už je tu další stovka. To jste museli zapnout nějaké turbo, či co?! Přátelé, přejeme vám hodne radosti a žádné starosti.

Taky Ferda gratuluje, jste opravdu pekne rozjety :wink:

Pridavame se k zastupu gratulantu, VELKA GRATULACE od celeho teamu .

No to je ficak ! nejak to uz nestiham registrovat. Gratuluji !!

Rychlost skoro kosmická. Připojuji se ke gratulantům a přeji spoustu hezkých zážitků při tomto úprku do cvokárny.

No ja nevim.. ale prijde mi, ze uz to u vas nestiham ani sledovat :slight_smile: GRATULUJI :slight_smile:

Velké gratulace z Hané, jste k neutahání!

S vyplazenym jazykem se snazim drzet krok ale na tu Vasi geotlupu nemam a citim, ze se budu jen koukat na stale se vzdalujici cervene svetla posledniho vagonku. Tak at se Vam dari a snad se zas nekde nahodne potkame.

Za vsechna prani dekujeme. Ted nezbyva nejak cas na lov a pomalu jsem vypadal jako nezdvorak, kdyz jsem z podekovanim otalel. Jeste jednou za celou family dekuji