v&f family #1300

Tak jak vidim, dnesni Piknik u cesty byl na jubilea velmi bohaty. Timto eventem zakulatil svuj pocet nalezu i v&f family tym, takze gratulace putuje i do Polabi do Lyse! A jen tak dal…

Rodinko, gratuluju Vám moc a moc!!! A díky za Vaše citlivě a krásné kešky.

Gratuluju a smekam celemu spolecenstvi od Stare damy [;)]

I zpod Ještědu posíláme velkou gratulaci a přejeme vám i nadále neomylnou šipku a hodně radosti z lovů beze zbraní![:D][W][D][W]

Blahopřání k třinácti šťastným stovkám zasílají z jihu  D + H.

Velka gratulace z Plzne k dalsi mete.

73 

tak jsem od nekoho slysel, ze pry jste zvolnili. no tak tomu se tezko veri [:)] gratulujeme k dalsimu kilu a zdravime do polabi.

Třesu pravicí celé rodině a gratuluju k zakulacené třináctce…

GRATULUJEME !!! [Y][^][G]

No vida tajnustkare - kdo by to rekl - mohli jsme z nej alepson pivo na oslavu vyrazit. [:D] Stando moc cele familii gratulujeme.

Ze Slaného posíláme VELKOU gratulaci celému teamu do polabí.

Mili familiani, gratulujem a drzim palce, nech nasadenie vydrzi [:)]

Třináct je šťastné číslo, takže gratuluji, děkuji za Vaše hezké cache a přeji pohodu a klídek do dalších lovů.

No pane jo, 10x víc než my. To se teda "musíme více snažit". Nicméně blahopřejeme k fantastickému výsledku s naším standardním heslem (viz podpis). Jupíííííííííííííííí [:D] [^] [:D]

Ja to tusil, že za tim uprkem ze stalkera neco vezi. Tak Vam tedy taky musim pogratulovat. Tak at Vas to bavi a at pixlicek pribyva.

A já, proč to loučící kolečko bylo poprvé a pak podruhé a pak … Gratuluji

Všichni gratulují odněkud, tak já se taky připojuji a posílám blahopřání z malé osady jménem Praha.

Sice pozdní, ale o to větší gratulace [:D]!!! Ať vám to i nadále pěkně šlape!!

Dekujeme za gratulace a za kese, ktere  kladete na skvelych mistech.

P.S. pro rejpaly: z Pikniku jsme nezdrhali lovit jubilejni kes, alebrz Piknik byl #1300. Nejen pixlama ziv je clovek. Diky vsem 

No tak trochu s krizkem po funusu ale o to uprimneji. Moc gratulujem od Slajzu a Tucku.