V+F family 1400 +

Standa ridi svuj tym nezadrzitelne kupredu ! Gratuluji celemu tymu k pokoreni dalsi pekne mety.

gratulujem polabsko-prazskemu gangu a zelam vela slnka do dalsieho hladania [H]

Gratuluji do polabí a přeji, ať to hledá, chodí, jezdí, luští, nezadírají se motory, brejle jsou neustále k nalezení, pavouci nelezou…

Milá family, posílám velkou gratulaci, rád jsem vás zase viděl! Ať vám to i nadále jde a hlavně ať vás to pořád baví!!

Ke 1400 krabic gratulace ještě touto cestou (co je psáno to je dáno) a dík za pozvání k návštěvě geohangáru[;)]. 

Gratulace z perníkova pro celou rodinu. Ať se dál daří a hodně pohody do dalších stovek…

Gratuluji, at se Vam nezavari sipka na krabicce a at se i nadale otaci jen tim spravnym smerem.

Gratulujeme Standovi, Mouchovi i neznejsi polovine tymu. Prejem hooodne dalsich geozazitku a tesime se zase brzy na shledani.

Behem mumraje v Hurkách jsem nemel cas vubec zaregistrovat tohle jubileum.... Takze Stando a ostatní veefamiláci, moooc vám vsem blahoprejeme a tesíme se na dalsí setkání!

M+3

Gratuluju, gratuluju gratuluju… víc asi není co dodat :wink:

Upřímná gratulace celému family-teamu k dalšímu zaokrouhlenému číslu.

Blahopřeji milému společenstvu od Staré dámy! S novým motorem teď bude 1500 cobydup [;)]

taky bych rekl, ze vymena motoru z duvodu poruchy byla jen zasterka, jak namontovat do lyseho vozu superdelo k rychlesjimu presunu [:D] gratulujeme.

Stando posílám velkou gratulaci tobě i celému týmu, který tak neomylně vedeš k dalším metám.

Kolegove, diky za prani. Opravdu neni k cemu:-)) To spis poprejte nasemu malemu, ktery do Ceske Kanady prijel s #1100. On bude mit radost. Nevim jak vy ostatni, tak my porad zijeme tim krasnym eventem. Dekujeme vam

Tak nevim, blahoprat k 1400 nebo k 1500 :D co bude lepsi :D Kazdopadne at to slape a spoustu zazitku.

Jo a Stando bacha, nekde se proslycha ze k 2000 se bude pupendo davat vikem od kanalu :D

Z Hané posílám gratulaci celému týmu i Cachemanovi k jeho pěkné metě a těším se na další příjemná setkání!

Gratuluju celé famílii k další metě [:)]

Připojujeme se k zástupu gratulantů a přejeme našim přátelům od Staré dámy hodně štěstí a radosti na cestách za šipkou![W][G][^][W]

Gratulace i z Počernic. Kdybych věděl, že Stará dáma je před vaším barákem, tak jsem tam hledal chvíli dýl a pak zazvonil s přáním osobně. Ale já se vrátím. [:)]