v&f family 1600+Tak jsme si na víkend vyrazili za hranice všedních dnů, přitom trochu něco odlovili a ejhle V&F Famílie 1600. No tak jsme večer v kempu popili něco piv, vínka, jen ty buřty jsme spořádali studený. Takže ještě jednou blahopřeji.
Gratuluji celý rodince. Původně byl nesmělý plán vyrazit v neděli do Lysé a okolí, ale osud chtěl jinak, tak snad se mi to někdy povede, ať se taky k takovému číslu trochu přiblížím.
Stando Váš tým tedy jede. Nestíháme to ani sledovat a alespoň skromnou gratulací reagovat. Mnoho dalších úspěchů celému Vašemu týmu i těm Vašemu rodinnému klanu přidruženým přejí D+H.
Vy nás zásobujete pane Karfíku! Vždyť k 1.5K jsem přál předevčírem nebo tak nějak! ![]()
Gratuuju
No jo, prázdniny nesou ovoce (bodíky), tak si to pořádně užívejte a gratuluju k další metě! ![]()
Klucii, diky, ale neni ani za co. Dovolena nam teprve zacne, za par dni jsme u vas. Spitnu vam prima tip na lokalitu. To je maso. Kam se hrabe Teichmann. Jo a privezu vam ta PET miminka.
jeee, vaf se zase utrhli ze retezu.
gratulujeme a posilame pozdravy.
To by mě zajímalo, kde ty body berete.:o Já ať dělám co dělám…jsem asi línej.Gratuluji a plno hezkých zážitků při hledání.
A o tom to je. B)
Celé firmě se značkou V&F blahopřeji a přeji spoustu hezkých zážitků při dalším hledání
Týden tu nejsem a hned nestíhám gratulovat. No jo, je dovča a vy se měníte zase v kombajn;). Gratuluju moc moc. A už připravuju gratulaci další ![]()
Mno vzhledem k tomu ze jsem se Standou mluvil v sobotu cca kolem poledniho a to uz byli na dovolerne a mel zatim jen 10 kousku, tak si myslim ze bych pomalu mohl zacit blahoprat k te 2000? precejen maj na to 14 dnu, to je tak akorat ![]()
Takze cela family, mejte se a at vam to hleda ![]()
Velka gratulace a to i dopredu na ty dalsi stovky co padnou behem dovci.
U vás jeden nikdy neví, zda jste před dovolenou nebo už po ní. Mně připadá, že dle otáček bodografu jste na dovolené pořád. To je ale tempo…B)