Bláznivá famílie ze Staré Lysé se právě překešovala přes hranici dvou tisíc. Původně si pro jubilejní chtěli dojít přímo do pekla [cache]GC10JHH[/cache], nicméně zuby nehty se bránící Lucifer s Mammonem a Belzebubem jim popletli prsty při klepání správně vypočtených souřadnic do GPS. Síla pekelná přestala působit teprve v Zaniklých vesnicích [cache]GC11YG9[/cache], kde famílie zapsala #2000. Za průtrže mračen beroucí sílu ohňům pekelným se o několik minut později vzdalo i Inferno s číslem #2001.
Vyráchané, na kost promočené a zuby jektající famílii na sklonku náročného dne v České Kanadě upřímně GRATULUJU
P.S. Hillary z V&F Family se dušoval, že teď už jen pár pixliček kolem Znojma a potom fakt, opravdu, ale že nekecá, už jen zimní spánek. Věřte, nevěřte… Nevěřte! Zase blufuje p:D
Ty brďo… obrovská gratulace z Brna a přeju spooustu dalších pěkných pixliček a prima zážitků. Těm povídačkám o zvolnění, zimním spánku a podobných nesmyslech tady už stejně nikdo nevěří
Moc a moc blahopřejem, během pár dní nás předjíždíte :), ale nám to nevadí!!! Tak jak již psali Dan i David, jsme rádi že 2000 padlo při luxování České Kanady. Doufáme že Vás brzy uvidíme a oslavíme to!
Tak samozřejmě mi to nedá, abych se nepřipojil ke gratulaci B) O to víc mě těší, že tato meta byla udolána na cache Zaniklé vesnice.
Jinak jsem se právě vrátil ze Slavonic, kde jsme s V&F poseděli v hospůdce a popovídali si o geocachingu - a dle dostupných informací si myslím, že v brzké době (tipuji tak do konce týdne!) bude z V&F "dvojka" českého geocachingu Ale nechme se překvapit
Gratulace již vůbec nesleduji, ale toto si samo nemohu nechat ujít. Sice již ta gratulace proběhla osobně, ale zkusíme to ještě zde. Takže Stando, Jani, Verčo, Zbyňďo velkej i malej, Terko a Vy všichni ostatní, [color=red]MOC a MOC[/color] blahopřejeme. Sice první tisícovku jsme slavili společně, ale teď Vám již nestačíme:D. Prostě se flákáme:D. Takže ať Vám to furt tak pěkně jezdí, šlape, leze a plazí a moc se již těšíme na další společný soukromý event ve SL, nebo další weekend, či dovču. Takže čus, zdraví Šárka, Tom, Lukyn no a já.
Tak Hilery se svýma šerpama vylezl o tisíc metrů výše…Jak se vám dýchá tam nahoře.Určitě je tam krásný výhled.:o.Moc gratulujem…a věříme,že tu osmitisícovku udoláte.
No tak strhujici druhe pololeti tehle familie !! Jen jsem tipovali s Cmuchalem, kdy tuhle hranici prorazi. Takze velka gratulace a pocitam, ze z jara zmaknete i PaBu !! At se porad dari.