Standa s ceým rodinným týmem dnes dosáhl během “geotahu” Brnem neuvěřitelné čtyřstovky za pouhých 7 měsíců aktivního geocachingu, což je jasný český georekord! Moc blahopřejeme a těšíme se na nové jarní “polabské”! A ať Vás to nepřestane bavit!
M + 3 geogirls
tak tomu hovorim postihnutie 
Teda klobouk dolu, blahopřeji.
Neuvěřitelné tempo. Blahopřejeme a máme radost, že v pavilónu 22 bude skvělá společnost.
Posíláme velkou gratulaci a přejeme hodně štěstí při dalším hledání.
Gratuluju k peknemu kulatemu cislu
!!
take my honem spechame s gratulaci.
Sice jsem již klepal rukou v Brně, ale tady musím taky :)) Takže ať Vám to šlape, pixly přibívají a neupadá nadšení, kterého máte na rozdávání. Gratulujůůůůůůůůůůůůůůů !!!
Velka gratulace !! Preji hodne dalsich uspechu a krasnych kesek.
K osobní gratulaci zasílám i písemnou, je to docela fofr…
S pranim geodiagnoze zdar preju spoustu dalsich geokilometru, a uz toho Dorcadiona predezente;)
Gratuluji za celý team - ať se daří dál hledat i zakládat!
I já se připojuju ke gratulacím a přeju mnoho a mnoho dalších nalezených skrýší. Obdivuju vaši šikovnost. Já se horko těžko dožila stovky a to mi šlo tolikrát o zdraví, že si neumím představit, že bych se bez úrazu dožila stovky druhé, natož pak čtvrté! Smekám klobouk a těším se, že se při cestě do Polabí potkáme.
V tomto tempu to vychází na 800 na Silvestra. Bude to těžší, ale tým nejspíš ještě nepředvedl maximum. Skoro bych se vsadil, že to dokážete. Přeju to celé rodině.
Gratuluji, at se stale dari
Dekujeme vam vsem za pekna prani. Vsak vite, ze bez vas by to neslo. Diky