v&f family #500

Moc a moc blahopřeji k této kulatině. A obdivuji celou vaší rodinu, co jste schopni obětovat na oltář geocachingu.

Taktak - i ja se pripojuji s velkou gratulaci, jak k vyroci tak k dnesnimu trojnasobnemu FTF - a jsem rad, ze jste to zavrsili prave na Romance! Do dalsi petistovky hodne stesti a dobreho signalu!

Jej, to to bylo rychlý! Posíláme z Karláku do Lysé čtyřnásobné geoblahopřání!

M + 3 geogirls

To snad není pravda :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Samozřejmě tím myslíme ten fofr kačerů z Lysé.

Gratulujeme i z Liberce :slight_smile:

Mimochodem, sněhu je ještě spousta, klidně se dá chodit i na sněžnicích …

Blahopreji a tesim se na setkani v Lyse a prilehlem okoli :o)

Gratulujeme k pultisicovce a pro nejblizsi obdobi prejeme dalsich 500 hezkych kesi!

Skvele !! Velka gratulace od Slasu & Tucku !!!

Blahopřeji a těším se na další setkání…

taky moc gratulujeme. a dekujeme za vase polabske kese.

Připojujeme se k zástupu gratulantů a přejeme vždy dobře nasměrovanou šipku.

Take gratuluji geokolegum ke krasne kulate 500, ta se slavila i na vojne, tak at vam to utika dal a budete to mit za 730 :o)

Blahopreji, to je pekne nasazene tempo. Dekuji za zaplnovani Polabi keskama, diky Vam ho trochu poznavam. Vzdy jsem bral to Palabi jako nudnou rovinu a ted zjistuji, ze tomu tak neni.

To se to loví, když je zblázněná celá rodina. Každá dosažená meta staví před lovce další obzor, takže ať je co nejdříve dosažen.

[quote]

Blahopreji, to je pekne nasazene tempo. Dekuji za zaplnovani Polabi keskama, diky Vam ho trochu poznavam. Vzdy jsem bral to Palabi jako nudnou rovinu a ted zjistuji, ze tomu tak neni.

</quote

Samozřejmě i já posílám velké blahopřání… je to paráda.

gratuluju, at se dal dari!

Gratuluji. To je velmi slusny prumer vice nez 50 kesi za mesic.

Tak to moc gratuluju!!! 500vka je parada. Zaroven dekuji za vsechny Vase kese.

gratulujem a len tak dalej :slight_smile: