v&f family #600

No tak tož já vám gratuluji k tej šestikuli. Takového strachu jste z toho měli a již je to tu :))) Všem gratuluji velmi rád, ovšem u Vás si to opravdu vychutnávám. Stando přeji Vám hodně a hodně dalších pixel, jak odlovených, tak zasazených a dej té rodině taky trochu vydechnout :))) Nějakej ten volnej víkend by si zasloužili :))

Ani nahodou, zacinaji dovolene:-))) Cejdo, dik

No velka gratulace, vy jedete nejak z vrsku = drzte si kloboucky to je ficak!! Tak at vam to vydrzi a je to porad pekna zabava !!!

no abysme se vsichni nedivili, kdo ze bude dalsi litrikar ceskeho geocachingu :slight_smile: at vam to dale slape, jezdi, splha, prodira se krles atd :slight_smile:

Gratuluju k minuti dalsiho patniku na vasi hromadne ceste do Pavilonu 22. A hlavne dekuju za “rozkesovani” Polabi. Vase peclive pripravene a vtipne ulozene kesky potesi nejen kazdeho cyklistu.

Pripojuji se s gratulaci a s diky za polabske kese - at vam to slape a klape k plne spokojenosti :slight_smile: !

Také se připojuji k velké gratulaci, je to fakt docela fofr…

To “postižení”, o kterém se rádo píše nespočívá v dostizích o co nejvyšší počet úlovků, ale v dobrodružství při sledování myšlenkových pochodů majitele hledané keše a vnímání většinou neznámého terénu. V případě jubilantů, jak je trochu znám, to tak určitě je a spolu s blahopřáním se přiznávám i ke zdravé závisti, že oni již mají tolik krásných zážitků.

Vůbec nestíhám všechna geojubilea… a tak jsme vás Stando taky prošvihli! Opožděne gratulujeme k 6-stovce, nějak to letí… Nedávno jsme blahopřáli ke 300. :slight_smile: :slight_smile:

M + 3 geogirls

Taky taky, milá family…

Gratuluji, to je teda fofr. Delate jeste neco jineho? Polabi jsem neznal a Vase cache mne prinutily ho tochu poznat. Tak dik a rad Vas zas nekde potkam.

Pripojujeme se ke gratulaci - je to obdivuhodny vykon, za nimz stoji spousta nadhernych kesi!

Připojuji se ke gratulaci. A vzhůru ke čtyřmístným číslům..

vsetko najlepsie geoblaznivej rodinke :)))

Číslo pro mě nevídané. Díky za Vaše keše, kterých jsem asi zatím odlovil nejvíc. A byly také mezi prvními. Vzpomínáš Hillary, když jsi mi dával první rady ohledně kačerství?? :slight_smile: