Z dobře ověřených zdrojů :))), jsem se dozvěděl, že Standa se svou family dásáhl již sedmé kulatiny. Stando všem Vám moc a moc gratuluji a posílám gratulace, tentokráte né do Polabí, ale na Moravu. A nemysli si, že pozejtří budu zakládat vlákvo “v&f family 800”:))) To to když tak řekni rovnou, a já to spláchnu již v tomto vlákně:)))
jojo, tomu rikam uspech a vytrvalost! Preju vam vsem, aby vas to i nadale bavilo a uzivali si to spolecne tak, jako doted!
Zadni rady se tez pripojuji ke gratulaci! Jeste jsem si nejake vase polabske kesky vysetril, ale take na ne brzy dojde :o)
Take se pripojuji s gratulaci a tesim se na setkani!
To je fofr! Moc gratuluju a přeju ať vám to i dál jde minimálně tak dobře, jako doteď.
Take velmi blahoprejem k toliko nalezenym i zalozenym cachim!
Jaj, Stando, ty jedeš… :)! Mooc blahopřejeme a posíláme vřelé geopozdravy do Lysé!
M + 3 geogirls
Po malem oddychu plnou parou vpred - no taky jak jinak !!! Velka gratulace od Slajzu & Tucku. At neztratite svuj zapal ta ctyrciferne cislo se blizi !!
tak family nam panecku jede
gratulujeme.
Mno jo Standa a jeho “familie”
pamatuju jak jsme je jeste rozespali potkali u Nuselaku kolem 10, my byli u druhe cache a Standa nas zdaleka zdravil se slovy dnes teprve trinacta", jo pekne jim to jde moooc pekne. Musime pockat na to az se vrati z dovo a vyrazime do Lyse na eventik a znarodnit fotky ![]()
Gratulace nejvetsi
Mooc gratuluji a zaroveň děkuji za cache ktere jste pro nas vytvořili
Taky moc gratulujeme prvním kačerům, které jsme na vlastní oči viděli a děkujeme za vytažení na bezvadné cyklovýlety do polabí.
blazni ste, gratulujem :)))