Tak vám fšem gratuluji. Myslel jsem, že to bude dříve, ale nějak jste usnuli na vavřínech:-))) Od neděle mám připravený prsty a klávesnici :-)) Ještě že se ve Starý Lysý nepořádá žádná oslavka toho jubilea, stejnak bych nepřijel :-)) Já se jí teď zdaleka vyhejbám, páč tam máte nějaký divný zoooony :-)) Mějte se a ať ván to klape a šlape!!!
Milá georodinko z Lysé, všem Vám posíláme velké geogratulace, těšíme se na další Vaše polabské keše a držíme place do kilča… už je to jen stovák a jste tam!
Michal, Petra, Andu a Eliška geomyš
Oh, jaka cest, ze jste si nechali 900 prave na Rehacku. Dekuju za navstevu a gratuluju k jubileu! Cela Vase family je na te spravne prime ceste do PLB
. Tak at uz je tu litranek co nevidet!
taky graruluju
diky takovym jako jste vy muzu byt klidny, ze me do na diagnosis neodvezou v prvni vlne ale az nekdy:))))))
at vam to dal slape za sipkou jak doposud
Taky posilam gratulace do Polabi. Rad se zas nekdy do teto oblasti, kde jsou velbloudi (cti komari) bazici po vasi krvi, zas podivam. Tak ad Vam to slape a doufam, ze se zas nekde potkame.
Stando jste dablove !! Moc gratuluji a vezte - hvezdna brana je jiz jen kousek !
Teda to je výkon, udržet takovéhle tempo takovou dobu! Takže rodinko, ať vás to pořád tak baví, ať se dál potkáváme, ať jste dál ochotni radit a pomáhat nám “pomalejším” a šup šup, ať už je tam ta tisícka.
Kéž by ti noví šli ve vašich šlépějích ! Bylo by víc kvality v českém geocachingu. Gratuluji celé rodince.
Standovi a celé rodince posílám mooooc velké blahopřání, jedete teda fantasticky…
posilame blahoprejny telegram a zaroven prejeme do budoucna dalsi stastne a uspesne cesty za sipkou.
Ať Vám jsou družice nakloněny tak jako dosud. Sakra vždyť to není tak dlouho, co jsem koukal že máte 800 :-))
dalsi rychlik ide okolo a ja mu mavam
Gratulujem :)))
Blahopřejeme a jsme hrdi, že jsme svými kešemi mohli pomoci k Vašemu dovolenkoraketové forsáži v geošílenství.
I tady se pripojim s gratulaci a pranim dostatku druzic nad hlavou a kesek pred sebou.
Zdravim Polabi - a gratuluju! Tisicovka je uz fakt na dohled!
Do polabských krajů přišlo FINAL COUNTDOWN. Gratuluji.
Tak tedy gratuluji a těším se na oslavu litránku na geopivu.Ahojky
Dekujeme za prani a tentokrat specielni diky na Moravu za kese na krasnych mistech. O dovolene jsme si to opravdu uzili.
Taky se pripojujeme ke gratulaci. Ted uz muzete odlovit i Drysice ![]()