*** V&F Family & Cejda Geofamily Team 1000 !!! ***

Vazene geokacerstvo,

je mi nesmirnym potesenim gratulovat dvema prastenym rodinam k dosazeni ctyrciferne mety. Dnes rano ve spolecnosti samostatne logujiciho dua LuckyTom a Cachemana za jako prvni odhalili skrys zapomenuteho radisty Ivana Tuktukina. Nestava se tak casto, aby prvni logy napsali kaceri dohromady temer s 3000 nalezenymi.

Blahopreji ke vstupu do sine slavy a preji dalsi tisice peknych kesi na ceste, stejne jako spousty napadu pri zakladani novych.

At vam to slape v geo- i v soukromem zivote!

K blahopřání se připojujeme i my, je to úctyhodné číslo a po setkání u keší ve Vratislavicích vím, že si ten lov opravdu užíváte a není to pro Vás jen honba za body. Tak teď do druhé tisícovky, my budeme rádi, když letos stihneme desetinu… :o)

Vlado i mila VF family…o vasem "chystanem"geojubileu uz vim nejakou dobu, takze vam obema preju, at vas to dal bavi minimalne tak hodne jako doposud a obema preju jeste mnoho a mnoho krasnych kesi..

Milí geopřátelé!
Již od našeho setkání ve Vratislavicích čekáme na tu skvělou tisícovku. !!! JE TADY !!! Moc a moc gratulujeme a přejeme vám, ať vás provází radost, štěstí a úsměv na dalších cestách za “plastovejme krabicema”, kvůli nimž jsme ochotni lézt na kopce, do dolů i štol, drásat si nohy v roští a trní, nechat se poštípat různou havětí, sahat do fujtablových míst, apod. Ať se vás ten geovir drží i nadále jako klíště!

No koukám že se tu s těmi miliony roztrhl pytel. Gratulace pro oba (teda spíš všechny) jubilanty a spoustu krásných zážitků nejen s GPS.

Moc gratuluji obema rodinam a drzim palce aby se jim i nadale darilo a byly stale okrasou a skvelymi reprezentanty naseho GC !!

A zase se budu opakovat… Šlapete jak dobře namazené stroje a ještě stíháte si ty všechny kešky užívat. Moc gratuluju a do dalších tisícovek přeju pořád stejné nadšení, žádné újmy na zdraví a neutuchající smysl pro humor.

Kdyz jsem v patek koukal na oby teamy tak jsem videl 999, tak mi bylo jasne ze o weekendu padne dalsi hranice a taky ze jo. Tak Vam blahopreji a at Vas to bavi i nadale a at mate mnoho a mnoho sqelych zazitku. Snad se zas nekde potkame pri hledani cache.

Taky gratuluji. Ať vás to pořád baví.

Připojujeme se ke gratulaci oběma teamům.

Sice jsem již za stavu 999 pro oba týmy dálkově předem blahopřál, stejně si neodpustím i versi “on display…”. Takže vážení a milí milleniovci, přejeme vám moooc geoúspěchů v příštích měsících, dobrý signál a těšíme se na vaše nové pixličky!

Michal + 3 geogirls + 1 geopotkanice

bezne uz toto vlakno nectu a nereaguju na nej, ale u tisicovek delam vyjimku. Proste jste blazni:)))
at se vam dari:)

no tak tisicovkarska spolecna oslava konecne probehla. moc gratulujeme vsem “silencum”. ale prozradte mi, prezil to cejda ve zdravi :)))

velka gratulacia geoblaznom a nech sa dari aj dalej :0)))))

Bylo to naspadnuti:-) Moc gratuluju. Koukal jsem do logu ze jste si to jaksepatri uzili. Jen tak dal. Mate u me putovni tricko a odznak 1000 kesi. Snad se o nej nepoperte:-))

Gratulujem… ať se vám daří i nadále.

Žádný dlouhý odpočinek a vzhůru na další keše! At vás to stále baví. Blahopřeju.

Ta podezřelá Čejdova přestávka věštila nějaký třesk, a taky že jo. Společná tisící keš a určitě bujará oslava. Tak konečně můžu gratulovat k pořádnému jubileu. Ať je tedy stále dost nových zajímavých keší, dost času na jejich hledání, radost z krásných, dosud nepoznaných přírodních krás a také nezbytné pochopení v rodinách.

Gratuluju obema tymum, je to bomba! Ted jen, kdo prevezme stafetu ve forme tricka a odznaku :smiley: !

Taky se připojuji ke gratulantům, ať Vás to pořád baví tak jako doposud !