je mi nesmirnym potesenim gratulovat dvema prastenym rodinam k dosazeni ctyrciferne mety. Dnes rano ve spolecnosti samostatne logujiciho dua LuckyTom a Cachemana za jako prvni odhalili skrys zapomenuteho radisty Ivana Tuktukina. Nestava se tak casto, aby prvni logy napsali kaceri dohromady temer s 3000 nalezenymi.
Blahopreji ke vstupu do sine slavy a preji dalsi tisice peknych kesi na ceste, stejne jako spousty napadu pri zakladani novych.
K blahopřání se připojujeme i my, je to úctyhodné číslo a po setkání u keší ve Vratislavicích vím, že si ten lov opravdu užíváte a není to pro Vás jen honba za body. Tak teď do druhé tisícovky, my budeme rádi, když letos stihneme desetinu… :o)
Vlado i mila VF family…o vasem "chystanem"geojubileu uz vim nejakou dobu, takze vam obema preju, at vas to dal bavi minimalne tak hodne jako doposud a obema preju jeste mnoho a mnoho krasnych kesi..
Milí geopřátelé!
Již od našeho setkání ve Vratislavicích čekáme na tu skvělou tisícovku. !!! JE TADY !!! Moc a moc gratulujeme a přejeme vám, ať vás provází radost, štěstí a úsměv na dalších cestách za “plastovejme krabicema”, kvůli nimž jsme ochotni lézt na kopce, do dolů i štol, drásat si nohy v roští a trní, nechat se poštípat různou havětí, sahat do fujtablových míst, apod. Ať se vás ten geovir drží i nadále jako klíště!
A zase se budu opakovat… Šlapete jak dobře namazené stroje a ještě stíháte si ty všechny kešky užívat. Moc gratuluju a do dalších tisícovek přeju pořád stejné nadšení, žádné újmy na zdraví a neutuchající smysl pro humor.
Kdyz jsem v patek koukal na oby teamy tak jsem videl 999, tak mi bylo jasne ze o weekendu padne dalsi hranice a taky ze jo. Tak Vam blahopreji a at Vas to bavi i nadale a at mate mnoho a mnoho sqelych zazitku. Snad se zas nekde potkame pri hledani cache.
Sice jsem již za stavu 999 pro oba týmy dálkově předem blahopřál, stejně si neodpustím i versi “on display…”. Takže vážení a milí milleniovci, přejeme vám moooc geoúspěchů v příštích měsících, dobrý signál a těšíme se na vaše nové pixličky!
Bylo to naspadnuti:-) Moc gratuluju. Koukal jsem do logu ze jste si to jaksepatri uzili. Jen tak dal. Mate u me putovni tricko a odznak 1000 kesi. Snad se o nej nepoperte:-))
Ta podezřelá Čejdova přestávka věštila nějaký třesk, a taky že jo. Společná tisící keš a určitě bujará oslava. Tak konečně můžu gratulovat k pořádnému jubileu. Ať je tedy stále dost nových zajímavých keší, dost času na jejich hledání, radost z krásných, dosud nepoznaných přírodních krás a také nezbytné pochopení v rodinách.