Nemůžu nikde najít nabídku prodeje transparentní fólie přes internet. Nevíte někdo o nějakém eshopu?
Parametry:
název: transparentní fólie
oznaření: B1/B0
tloušťka: 3 mm
velikost: 100x70 cm (i větší)
Nemůžu nikde najít nabídku prodeje transparentní fólie přes internet. Nevíte někdo o nějakém eshopu?
Parametry:
název: transparentní fólie
oznaření: B1/B0
tloušťka: 3 mm
velikost: 100x70 cm (i větší)
Fólie tloušťka 3 mm s rozměrem metr? To už není fólie ale plexisklo.
Něco takového je vidět ve velkých obchoďácích u vchodu do mrazící místnosti. Nebo v termálech.
Nepotřebuji fólii na telefon. A nejedná se o plexisklo. Tloušťka 3 mm je klasická tloušťka transparentní fólie například na první stránce desek, sešitých listů a pod. Fólie se prodává kdesi v Praze, ale já bych potřeboval raději nějaký český eshop.
Prosímtě vem si pravítko a podívej se, jak tlusté jsou 3 mm
U té fólie na první straně nějaké písemnosti bych si tipla tak možná 0,3 mm ![]()
Teď jsem znejistěl, ale 0,3 je opravdu málo. Každopádně ta tloušťka bude unifikovaná pro označení B1/B0. Tohle není vlákno pro šťourání, já chci poradit, takže jen k tématu, prosím. ![]()
Nechtěl jsem šťourat, ale nedá mi to.
Vzhledem k tomu, že do toho tak trochu dělám, tak musím konstatovat, že nevíš co které číslo (označení) znamená. B1 - 707 x 1000 mm, B0 - 1000 x 1414 mm - jsou to normalizované formáty (např. papíru). Tloušťka s tím nemá nic společného. Ono se to vyrábí opačně - udělají nějakou tloušťku v maximálním výrobním rozměru a pak nařežou na normalizované formáty podle požadavků odběratelů.
To jen tak na vysvětlení. Fólie se opravdu používá o tloušťce 0,2 - 0,3 mm (je to označeno jako 200 - 300 mic). O fólii se dá mluvit do 1 mm tloušťky, pak už je to označené jako deska.
Kde se dají takovéhle věci sehnat? O e-shopu nevím, jinak se zkus poptat v okolí u nějakého výrobce řezané reklamy. Záleží také na co to potřebuješ - pak se dá poradit konkrétněji.
Děkuji za upřesnění a za radu s výrobcem řezané reklamy. Znám jednoho, ale nenapadlo mě to. Jinak fólii potřebuji na vyřezávání šablon.