V keši jsou TB, ale jen "papírově"

Co mám dělat, když máme ve vlastní keši zalogován něčí TB, ale fyzicky tam není? Dá se nějak vyjmout?

Zkontolovat logbook, zdali tam není o něm zmínka. Pak možná ještě vyčkat… Znám tady místní kačerstvo, které loguje trackable items až po dvou měsících…

ale tohle je již od srpna

Majitel TB i majitel cache, ve které onen TB zakysl, mají možnost označit jej jako ztracený.
Jdi na stránku brouka a vpravo v rámečku "Trackable item options" uvidíš dole roletku "Mark item missing".

klikni na to tb v inventari kese, otevre se ti okno toho tb. vpravo nahore ve stahovacim seznamu logu budes mit krome klasickych taky volbu "mark item missing". po zvoleni a odeslani se tb presune "do prazdna" a tobe zmizi z inventare.

Mě překvapilo, že i v Tiché poště, kam by měli dorazit jen "prověření" kačeři visí jeden TB, co tam již měsíce není.

Ahoj,
jak dlouho čekáte, než kontaktujete toho, kdo do kešky vložil TB a na internetu toto vložení nezalogoval? Mám takovýto TB u sebe již od 1. ledna a nerada bych, aby u mě zůstal moc dlouho.
Díky :slight_smile:

A proč ti vadí, že v tvé keši je nějaký TB/GC co tam není? I já u svých beru, že odpovědnost za svoje GC/TB mám já a sleduji jejich putování. Pokud se někde zasekne nebo má podezřelý pohyb, tak kontaktuji já kačery a ne majitel té keše, kde TB/GC zůstal.

prijdu, zaloguju, a neresim jestli tam nekdo vlozil i virtualne nebo ne :smiley:

je dobre pockat aspon 14 dnu, muze to byt nekdo, kdo je treba na dovolene a nedostane se na net.

sry, ale snazim se u sebe (v ramci moznosti) nic dlouho nedrzet, takze prijdu, zaloguju v mobilu a treba hned v dalsi odlozim ..

cekat 10 dnu tak na to davno zapomenu, a treba to mezitim zaloguje nekdo jiny .. takze to je fuk B)

EDIT - ale posledni dobou spis nachazim kese kde stejne nic neni (i kdyz by melo byt) takze toho zas tak moc neni :smiley:

Už se mi stalo, že jsem z cache vylovil coin, u kterého byl v obalu vložený papírek "jsem na dovolené, počkejte s logováním až se dostanu k počítači" což mi připadá jako dobré řešení.
Za TB a GC má sice zodpovědnost owner ale myslím že i majitel cache by měl ownera upozornit, že trackable je někde úplně jinde než by měl být. V mém blízkém okolí jsou dvě cache, kde je už více než půl roku v inventáři TB který tam fyzicky není.