Jsem jako uživatel GPS začátečník. Ukládám si keše po jedné pomocí volby "Send to GPS" z mapy na GC.com nebo listingu. Zatím mi to stačilo. Zjistila jsem ale, že se mi některé stažené keše nezobrazí na mapě, ačkoli ve složce GPX v Oregonu uloženy (podle kódu) jsou. V čem je chyba?
Jedine co me napada - nemas nahodou prekrocen limit 200gpx souboru? Jednou se mi stalo, ze jsem si ji nahral a byly u ni Additional Waypoints, ale kes samotna se nenacetla, tak jsem ji nahral bez nich a bylo to ok, nevim cim to presne bylo.
[quote]
Sovic13 napsal/a:
Jedine co me napada - nemas nahodou prekrocen limit 200gpx souboru? ..
:p:p:p
Diky, vypadá to, že každá keš s sebo natáhne hromádku 3 kB "praporků", který se jmenujou tak, že stejně není jasný k čemu patří. Tak jsem je trochu vyplela a ejhle - zobrazily se ty předtím utajené krabky. Zajímavé je, že ve složce GPX byly i předtím, ale přednost při zobrazení dostaly ty dříve nahrané.
Limit je dost mrzutej, když si představím, že to má paměť jako slon…
Ale díky za pomoc!
Psany limit je 2000 kesi vcetne listingu…,
jenomze je omezen pocet gpx souboru-tzn. ze v jednom gpx souboru muzes mit treba 500 kesi, ale konecnych gpx souboru poze jen tech 200, tudiz nahravat je po jednom z GC je pekna blbost, pokud jsi PM, tak pouzij PQ a pokud ne tak alternativu napr. MoZiGo.
Zde mas jeste navod jak jich tam dostat o par tisicovek navic jestli je ti 2000 malo
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=8786&pid=122044#post_122044
No vidíš, tak tě asi pobaví, že jsem si myslela, že každá keš musí mít svůj GPX soubor. Jdu nastudovat PQ, máš pravdu, po jednom je to konina. Dik za know-how. (Jsem PM teprve tři dny:D)