Valašské keškobraní

[color=blue]Tak už se to blíží…:slight_smile:
Finišujeme s listingem, do dvou dnů bude zveřejněn a od té chvíle se můžete registrovat do závodu. Abyste byli připraveni, tak už teď poskytneme první informace:

• event se uskuteční v termínu 6.- 8. června v Rajnochovicích-Košovech (cca 20 km západně od Vsetína), v krásném prostředí Hostýnských vrchů.
  • závodit se bude v sobotu 7. června od 8 do 18 hodin a do závodu bude vypuštěno 50 týmů, nejlépe po 5 lidech (minimálně 3, maximálně 7)
  • připraveno bude více jak 60 soutěžních keší (už se to blíží k sedmdesátce :p), v širším okolí je nyní uloženo přes 300 keší :o:D!
  • registrace do závodu je oddělena od listingu. Je to proto, aby byla registrace průhledná a nepletla se s přihláškami na event a rezervací ubytování (děkujeme Pepovi za ochotu, čas a trpělivost při přípravě aplikace).

Takže už formujte týmy, zvolte kapitána, jakmile bude listing venku, dáme sem odkaz…:wink:
Těšíme se na vás!
[/color]

Hmm, to vypadá dobře asi začnu formovat Olmik Team.

:o:o:o
Tak to se taky těšíme. Polovička týmu má přesně v této lokalitě rodiče (± co by GPSkou dohodil), takže předpokládám účast. Ještě sehnat třetího člena :smiley: (zkusíme propašovat geopsa, třeba to projde). :smiley:

Slza mi ukápla
9.6. státnice -> žádné Rajnochovice

[color=blue]Tak to byla bleskovka :o, listing je publikován [cache]GC1A9D1[/cache], přihlašování do závodu bylo zahájeno…:)[/color]

Pokud by nejaky tym chtel jednoho clena navic, tak se hlasim, nechce se mi zabirat misto celeho zavodniho tymu, rad bych se spis k nekomu "prifaril"

Ahoj,

pokud by někdo přibral 1 kus, tak se hlásím - stejně jako Numira.
Nebo dá někdo dohromady "tým samotářů"??

bohužel budu v práci, jinak bych rád vytvořil další jihočeský tým :frowning:

Panove zkusil bych ten tym samotaru, ale zatim nemohu zarucit, ze pojedu jde do toho nekdo se mnou i s tim rizikem?
Ozvete se kdyztak pres soukromou zpravu zde. Nebo pres ICQ.

[color=blue]Případné zájemce o účast v geozávodě upozorňujeme, že už je obsazena polovina "startovního pole". Pokud už tedy víte, že se závodu chcete zúčastnit, tak s registrací dlouho neváhejte! [/color]

[color=blue]Pomalu se blíží termín uzávěrky přihlášek. Pokud ještě uvažujete o své účasti v závodě, je nejvyšší čas se přihlásit. Uzávěrka je ve středu 4. června ve 24.00 hodin. Poté již bude možnost zúčastnit se jen eventu, závodu ne.

V minulých dnech byly kapitánům na kontaktní e-mailové adresy zaslány instrukce, zkontrolujte si proto své schránky, ať neprošvihnete termíny!

Po důkladném prověření přihlášek na event jsme zjistili, že některé týmy si blokly ubytování duplicitně, takže pokud ještě nemáte vyřešené ubytování, pak jsou volné ještě dvě chatky a dost místa je i na ploše pro stany…

Nezávodící i závodící účastníky eventu žádáme, aby se na event co nejdříve zalogovali formou "will attend". Podle počtu přihlášených bude objednávána strava a pití (i pivo!) a byli bychom neradi, kdyby kvůli nepřihlášeným účastníkům něco chybělo!

A jako návnadu přidáváme ještě pár informací ze zákulisí:

• původní odhad závodních keší (60+) se nám podařilo mírně překročit, takže už nyní je "v zemi" ±80 pixlí!

• těšte se, závodní keše budou pěti druhů a čtyř velikostí a jsou mezi nimi i parádní kousky. Na své si přijdou luštitelé mysterek, cyklističtí nadšenci i příznivci adrenalinu!

• pro nejlepší týmy máme nachystány pěkné ceny, pro ostatní pak příjemné překvapení

Těšíme se na vás,
za pořadatele Ivo a tým [/color]

Podarilo sa pozliepat nejake videa z VK. Este raz velka vdaka za vsetky slovenske timy, bolo super! :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=jOiks3SCkYs
http://www.youtube.com/watch?v=kehq6K7YQis

[color=blue]Tak Valašské keškobraní je za námi, nezbývá než poděkovat všem zúčastněným, že svým dílem přispěli k úspěchu celé akce i za kladné ohlasy na ni…:smiley:

[b]V hektickém sobotním veceru jsem pozapomnel prezentovat taky naše spolupracovníky a tvurce závodních keší :o:@, za což se všem omlouvám a nyní napravuji:

Autory keší pro Valašské keškobraní jsou:[/b]
VK 01–09 Jedla-bedla
VK 10-14 dark.metalswamp
VK 15-20 Kedon a spol.
VK 21 swordfish13
VK 22-24 želvicka + fuvi + dinosaulek
VK 26-28 jakteam
VK 29-34 Ricmond
VK 37-42 Grako
VK 36, 43-47 MarcanC
VK 48-53 jirkap
VK 54-58 Sardno
VK 59-62 Brukef team
VK 25, 35, 63-70 Thomas from Pawnee
VK 71-73 Papoušek
VK 74-85 I+B+M+H

Na betatestování keší se podíleli:
Thomas from Pawnee, Jedla-bedla, jirkap, Sardno, MarcanC a I+B+M+H. Velký kus reviewerské práce odvedl také Igi (Geolens reviewer), který behem peti týdnu musel krome své bežné reviewerské práce navíc všechny naše keše zkontrolovat, pripravit k publikaci a v sobotu vecer i publikovat.

Velký dík za hardwarovou a softwarovou podporu a vybavení výpocetního centra patrí jakteamu, bv1 a Ricmondovi. Obema posledne jmenovaným pak patrí hluboká poklona za vytvorení a odladení programu na zpracování výsledku geomaratónu a obsluhu výpocetního centra od pátecního odpoledne až do bezmála sobotní pulnoci a bleskové vystavení výsledku závodu na internetu :o.

V prubehu celého eventu mi byl velkou oporou a pravou rukou Jedla-bedla a také Thomas from Pawnee pomohl, když bylo treba…

[b]Kamarádi, ješte jednou vám všem dekuji, bylo mi ctí s vámi spolupracovat…

Výsledkovou listinu, Prehled nálezu jednotlivých týmu a Seznam keší vcetne poctu nálezu najdete: http://ricmond.eu/gc/vk2008/vk2008.htm. [/b]
[/color]

[color=blue]Přidám ještě jedno poděkování, na něž jsem minule zapomněl. Zaslouží si ho zdejší admin pepa.z.počernic, za vytvoření bezvadné aplikace pro přihlašování jednotlivých týmů do závodu, včetně možnosti editace pořadatelem.
Funguje to parádně a Pepa přitom myslel i na další pořadatele podobných akcí a vytvořil to v univerzální podobě k použití i pro další zájemce…:stuck_out_tongue:

Takže tisíceré díky,
Ivo a tým[/color]

Jen bych se chtěl zeptat, jestli v té smršti nových (jistě kvalitních) keší zůstanou v názvech navždy přídomky VK-XX apod. nebo se počítá s odstraněním těchto (dle mého subjektivního a zcela nicotného názoru :slight_smile: rušivých označení. Díky.

Mě naopak mrzí, že u některých keší již toto označení zmizelo. Líbí se mi že u všech keší loňského GeoChecku označení zůstalo. Považuji však i za lepší, že je uvedeno na konci názvu, takže koho zajímá jen název tak to může směle ignorovat a keše jsou správně řazeny dle názvu. Na druhou stranu lze snadno vyfiltrovat bývalé soutěžní keše.

Tak jak píši by se mi to líbilo, ale smířím se s kterýmkoli z těchto stavů.

Presne tak. Byli bychom radeji, kdyby to tam zustalo. Ale je to pohled ucastnika zavodu a tim, ze jsme s temito nazvy pracovali. Nevadi nam to.

Samozřejmě, že je to věc názoru, po skončení závodu se keš stává normální keší, jako každá jiná, tak proč dál uvádět nějaké číslo, které mnohým, kteří se závodu nezůčastnili, nic neřekne. Já osobně hned druhý den toto závodní označení zrušil. Kdo se závodu zůčastnil a má zájem o dohledání závodních keší, tak k tomu mu může posloužit soubor listingů, které každý tým před závodem obdržel.