během následujících dní (9.-16.9.) mám v plánu postupně odlovit tenhle pozůstatek Valašského keškobraní (než dojde k jeho archivaci). Na jeden den se to podle mě nedá. Kdy přesně bych vyrážel do terénu zatím určené nemám, takže je dobrá příležitost se domluvit.
No na jeden zátah by to nešlo, ale myslím si, že za 10.-12.9. bychom to mohli stihnout Pokusím se ještě sbantovat pár schopných lidiček a dám ti vědět.
2HonDav: Mám prázdniny, tak je mi to jedno. Spíš by bylo vhodné vychytat takové dny, aby nám slespoň nepršelo, když už ty teploty nejsou tak letní.
Jinak pakliže nejste někde relativně z blízka, tak bude třeba vyřešit jak přečkat do dalšího dne.
Už několikrát jsem byl ubytovaný v Hotelu Lidový dům v Halenkově (na mapě zde. Není to žádný luxus, ale takový cenově dostupný standard. Dneska jsem si pro jistotu znovu ověřil informace:
200kč/osoba, pokoje s wc a sprchou; dvoulůžka, třílůžka a čtyřlůžka.
Akorát co se týče víkendu, tak je v Halenkově prý pouť, tak se dá očekávat zvýšená obsazenost. Pro ověření volných míst a objednání je tel. +420 571 424 985
Pokud by se našli dostatečně cyklisticky zdatní kačeři, tak kolo nám určitě pomůže (alespoň na hřebenech). Nedíval jsem se jestli všechny kešky leží u nějaké cesty, tak by bylo možmé, že někde se bude muset tlačit.
Jinak jsem pro. S kolem by to mohlo jít zvládnout i za dva dny..
Jak jsem předpokládal nejde o nic lehkého (viz log D@ewa), ale já osobně bych si to i na kole troful.
Mimochodem, nemáte někdo "stromolezecké" vybavení (či alespoň lano a prusíky)?
dej je blázen!! :p:D Ale jo, já sice občas plíce nechávám pod kopcem (pravidelně) ale kolo bych brala taky.. Snažím se kontaktovat Poleroka nebo Treecrosse - pro ně cokoliv a kamkoliv vyšplhat není problém
Noo ten profil vypadá velmi zajímavě. Akorát mi to trochu rozhodilo vypocet. Sem to zkoušel v MS a vycházelo mi ze by to bylo do 90 km, tak sem se trochu sekl. Na kole bych si na to troufl , ale nebylo by to zadne zavratne tempo je potreba setrit sily.
Panove, rad bych se take pridal, ackoli cast Klobuku uz mam… Bohuzel cas mam pouze v tydnu :-(. Osobne bych to radeji sel pesky, kolu teren moc nepreje…
13.-16.9. bych do toho sel. Volno mam, takze neni nejmensi problem. Sel bych to pesky, s kolem asik neee, ackoli uz cast Klobuku mam a kolo bych tam rozhodne netahal (cest tem, kteri se o to pokusi/li). Vychazel bych hvezdicove vzdy na cast Klobuku, protoze za 2 dny je to temer neresitelne, tedy pokud nejste cvok (ja jsem a klidne tech 27 chybejicich za den dam, ale kdo pujde semnou??? :-D). Tzn. minimalne 3 dny a bud bydlet nekde v okoli, nebo nechavat batoh u nekoho mistniho, protoze s baglem na 3 dny nemame sanci to ujit. Tot me postrehy a osobni zkusenost…
S CykloDavem jsme to sli v patek a sobotu (v patek cca 3 hodky a v sobotu cca 9 hodin) a dali jsme 18 kesi. A to jsme celkem velci blazni Tak asi tak k narocnosti…
Jo, nad mapou se to dobře plánuje, ale střet s realitou může být těžší - přepravu pěšky proto vůbec nezavrhuju.
Aby jsme se hnuli z místa, označte za sebe svým nickem do tohoto formuláře dny které dny pro vás přicházejí v úvahu, ať se nějak sejdem na konečném termínu.
No, jsem ochotna si v týdnu na to vzít i nějakou dovču, ale maximálně 2 dny.Takže když se sčuchnem v neděli, ve středu bychom si snad mohli jít do práce odpočinout