Dlouho cekam, az se mi stane, ze mi prijde notifikace a ja budu nekde pobliz kese. Zrovna vcera se mi to stalo, ale s tim rozdilem, ze mi z GCM notifikace neprisla, takze sem az doma na mailu (na mail si posilam vetsi okruh, at vim co se kde deje) zjistil, ze jsem byl kousek od nove tradicky, ze FTF padlo az skoro za hodku, takze by bylo moje. No co uz, zivot jde dal.
Ale chtel jsem si to osetrit do budoucna a posilat si jednu notifikaci pres GCM (preci jen jsou z nej informace pekne jak se mi hodi) a druhou naprimo na mobilni email u O2 ([email protected]). No jo, jenomze Zememluv po me chce udelat Validaci tohoto mailu, ale kdyz od O2 prijde jen prvnich 60 znaku z toho mailu, tak nemam sanci. Takze dalsi postup, poslat na gmail a odtud na mobil. Ejhle, i gmail ma uz pozadavek na validaci mailu pro preposilani.
Poradte prosim, jak na to? Dalsi mail jako seznam.cz a pod nasazovat nechci, spolehlivost gmailu mi vyhovuje.
tohle nejde! Uz jsem to resil jednou tady na foru. O2 orezava SMS, takze validace neni mozna. Jednou moznosti je nastavit si na mesic moznost plnych sms od O2 a po validaci zase zrusit. Netusim ale, jestli to jeste u O2 jde
a není jednodušší si kvůli FtF udělat spešl chránku? ted mi pípá jen Ftf, ale je fakt , že v sms se nedočtu o co jde - jen že se něco někde děje;) páč do těch pár znaků se vejde s bídou hlavička
nebo si kup vodafone a na něm tarif zadarmo a k němu za pár korun nějaký "starý" telefon, co my pamětníci známe, že vydrží i týden bez nabití. No a ten používej na notifikace a to i včetně logů. Jo a když Ti dojde O2, můžeš si z něj za 6 korun zavolat .-).
u O2 nelze validovat. Řešil jsem to s nimi i písemně. problém sem vyřešil tak že jsem si z googlu nechal preposlat mail na Atlas do schránky k tomu spešl vytvořené a tam už to nastavit jde.
řešení druhé: htc wildfire podporuje službu Google mail(zdaleka není jediny)a notifikace mi prijde jako sms email přímo do mobilu. čili klasické sms notifikace jsem úplně zrušil. Mail přijde o několik minut dřív než sms akorát to chce neomezený internet v mobilu což při dobiti částky 300 korun je za 20 korun na tyden.
zkus tohle: https://smsender.cz.o2.com/, Nejsem si jistý, ale mohlo by to pomoct.
BTW nevím, proč byl můj předchozí příspěvek moderován. Nedělal jsem reklamu, ale navrhoval řešení
To tedy koukám. Vyřešil jsi to sám a navíc dal návod nám ostatním. Díky za to, vážně. Snad to GS pochopí a vyřeší validaci jiným způsobem. Napadá mě jich spousta