validace

Můžete mi prosím, někdo odpovědět, jak dlouho trvá validace nového člena? Zaknihoval jsem se jako nový člen před dvěma dny, ale doposud jsem neobdržel ID validation, takže se nedostanu na logování a ostatní aplikace. Děkuji Svěrák

Tipuji, že se to ocitlo ve spamu, ověření by mělo být okamžité.

a nebo jsi napsal blbej mejl…

Ve spamu se to asi neocitlo, protože mám zpětnou zprávu, že mi kód poslali na moji domovskou emailovku, ale tam nic nemám. Když jsem “updatoval” svůj “account” s jinou adresou emailu, opět nic. Tak nevím… potřeboval bych zalogovat už dvě skrýše a nemám šanci.

Díky Marku, opravdu mi to zřejmě pošťák Mozilla vyfiltroval, takže jsem si to nechal poslat na poštu v Seznamu a došlo to obratem. Dík Svěrák

...nám se stalo něco obdobného

Já mám jiný problém - dá se nějak na geocaching.com změnit uživatelské jméno ještě před validací?
Jsem tam uživatelem “Štěpán” (tady ne, protože “Š” není podle zdejšího scriptu písmeno [:(] a “Stepan” je už obsazený), a ikdyž se mohu jako “Štěpán” přihlásit, tak mi nejde validovat účet. Zádrhel vidím v tom jméně, protože mi na e-mail chodí s kódem i “Username: Stepán”, což je špatně. Zkusil jsem provést validaci i s takto zmršeným jménem, nicméně neustále dostávám chybu “The validation code does not match the account information.”

Ví měkdo co s tím (krom založení nového účtu)?

Na helpdesk jsem již psal, ale za pět dní žádná odpověď…