validate your account

Už asi 14 dní mám problém, že po přihlášení (přihlášení proběhne o.k) na geocaching.com je v záložce můj účet hláška:

You need to validate your account. If you have the validation code from the email we sent you, visit the validation page, otherwise you can send a validation email.

Bohužel mi kvůli tomu nejdou logovat, ani hledat kešky…Nemáte s tím někdo zkušenosti? Původní validační kód už nemám a nový mi na mail nepřišel…

nezmenil sis na gc.com email? prohledni pripadne obe emaily i jejich spamove kose.

hm…obojí jsem bohužel už kontroloval… :frowning:

Tak jdi na validation page a nech si zaslat znovu validační email… A OPRAVDU nemáš ten validační email ve spam koši?

Když se kouknu na GC.COM na profil uživatele tomkubicek, tak je tam normálně status member. Ostatní uživatelé tedy problém nevidí?

Navíc má zalogované i nějaké kešky, to asi nebude stejný profil.

Právě, že je to ten samý profil :frowning: Máme zalogovaných asi 50 kešek a najednou se nám po přihlášení objeví tahle hláška…Klikli jsme i na zaslání nového validačního mailu, ale ten prostě nepřišel, kontroloval jsem spamový koš, zkoušel jsem nastavit i jinou adresu, ale nic…

Jinak na geocachingu jsem normálně přihlášený, mám status member, můžu upravovat svůj profil, ale u nově vyhledaných kešek mi to nehodí souřadnice, ani je nemůžu logovat, s odkazem na validate your account :frowning:

Asi bych napsal na Groudspeak. http://www.geocaching.com/contact/ a případně bych kouknul jestli se o tom nepíše v KB.

Včera večer jsme tam psali…před chvilkou jsem se zkusil přihlásit a světe div se…hlášky o validaci zmizely a vše funguje jak má :slight_smile: